Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Luboš zemřel cestou za přítelkyní: Místo pohřbu vystrojili svatbu

Autor: lm - 
13. dubna 2017
11:38

Při tragické dopravní nehodě vyhasl mladý život. Luboš (†22) spěchal za svou přítelkyní, nezvládl řízení a havaroval. Našli ho až po 24 hodinách. Rodina ho uložila k poslednímu odpočinku, jako by se ženil.

Dvaadvacetiletý Luboš se ztratil ve středu večer cestou ke své přítelkyni, která žije v Banské Bystrici. Rodina po něm vyhlásila pátrání, ve čtvrtek večer ale přišla smutná zpráva. Luboše našli ve vraku auta, které po havárii skončilo převrácené v řece. Patrně ho tam odhodil náraz do stromu poté, co vyletěl se silnice.

Na poslední rozloučení s Lubošem dorazily krom rodiny i desítky kamarádů. Poslední sbohem mu přišli dát i spolužáci. „Vždycky jsi byl veselý a kamarádský. Je nám po tobě smutno, budeš nám velmi chybět. Spinkej sladce, Lubošku,“ vzkázala jedna z nich podle serveru Pluska.sk.

Luboše rodina pochovala v bílé rakvi, na hřbitov ji nesli kamarádi v krojích. V bílém byla oděná i děvčata kráčející před rakví, podle serveru měla představovat družičky. „Všechno je, jako by se ženil,“ podotkl starší muž. „Škoda mladého chlapce. Byl rodinně založený a měl rád děti. Bohužel vlastních se nedožil,“ dodal smutně.

Video: Při nehodě džípu vyhasly tři mladé životy.

ccir ( 13. dubna 2017 16:30 )

Sú to zvyky tak ako ich má každý národ či krajina vo svete. Slovensko nie je výnimkou.

ccir ( 13. dubna 2017 16:27 )

Nie, nie sme Česko-Slovensko! To už nie!!! Aj v Česku je takýchto podobných udalostí až až ...

ccir ( 13. dubna 2017 16:24 )

Každá krajina či národ majú svoje zvyky!

mckartny ( 13. dubna 2017 15:12 )

 No a je to tu zase další ty ženské jsou vážně smrtelné bestie kolik dalších takových bude pš od dob Smolicka je to porad stejny

aeraluna ( 13. dubna 2017 13:20 )

 Tak tomu říkám úchylnost...Pominu-li zbytek, tak už stačí ta bílá rakev - dospělému chlapovi něco takového rozhodně nepřísluší, ani kdyby tak chtěli demonstrovat, že byl panic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání