„Tak jo, teď už můžu. Žiju,“ napsal na svůj Instagram Michal Čoudek. „Posledních pár dní jsem si vůbec takhle nepředstavoval. Strávil jsem je v nemocnici na ‚jipce‘ po akutní operaci břicha. Snažil jsem se jet na 100 %, splnit úkoly, práci, co jsem si dal a co jsem slíbil, až přišla čtvrteční noc a já už bolestí břicha nemohl ani spát, chodit, prostě nic.

Následovala náhlá operace, kdy zjistili, že mi praskl apendix a zánět se mi rozjel do střev. Laparoskopie už nebyla možná, tak jsem šel pod kudličku. Sice mám teď pořádnou jizvu, ale dneska už ležím na normálním pokoji a pomalu už zas chodím a snažím se dát do kupy, už se i směju, ač to pekelně bolí.

Moudro žádný nemám, snad jen – myslete opravdu na svoje zdraví, protože máte ho jen jedno. Měl jsem v plánu ještě zhubnout, tak se mi to asi evidentně podaří víc, než jsem chtěl. Už jsem dobrej a děkuju, kdo se ozval, napsal a tak. Děkuju hlavně svojí holce, která mě zachraňuje neustále, a teď to bylo i doslova! Díky, lásko,“ stojí v jeho prohlášení.

Všichni přátelé, příbuzní i kolegové Michala si oddechli, že je v pořádku. Náhlá operace je zaskočila. Že je mu už lépe, dokázal Michal fotografií, na které ukazuje V jako vítězství. Michal je workoholik, ale měl by myslet také na své zdraví...

Podívejte se, jak musela za Michala Čoudka zaskočit Partyšová:

Video
Video se připravuje ...

Šok na Nově! Partyšová nastupuje do Televizních novin? Komu zasedla místo? TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií