Aby synové Louis Thomas (8) a David Lee (6) neztratili kontakt se svým otcem, tak mu Alena našla byt o ulici dál, kde žijí.

"Když se Gigi rozhodl žít jinde, tak jsem zavolala kamarádce, jestli neví o něčem poblíž a ona mu našla byt kousek od nás, kde jsme společně bydleli. Je to výhodné v tom, že kluci mají tátu blízko a kdykoliv ho mohou navštívit. Na to, že žije s někým jiným, prdím. Už jsem si to v sobě srovnala, kluci to pochopili a není důvod být zhrzená," řekla Blesku Šeredová. I když se na podstatných věcech domluvili, tak občas to s Gigim skřípe ohledně financí. "Občas zapomene poslat, co má," usmívá se Alena.

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová: Jak jsem na tom s penězmi? A kolik mi dává Gigi?  Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Česká kráska dlouho sama nezůstala, jejím partnerem je italský miliardář Alessandro Nassi. "Rodina asi nikdy nebudeme, o tu jsem přišla, ale jsme tým. Velmi sehraný tým, který se na sebe může spolehnout, a to je pro mě velmi důležité," tvrdí modelka, která na pražském Chodově otevřela obchod se značkovou módou.

Manžel Šeredové si před třemi  lety našel milenku, sportovní moderátorku Ilarii D’Amico a loni se jim narodil syn Leopold Mattia.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství!  Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií