Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Míšina máma tráví hodiny na policii: Vyslýchají ji kvůli nacismu!

Autor: uá - 
28. března 2017
12:57

Na Evu (34), matku ztracené Míši Muzikářové (12) z Ústí, se teď opět zaměřili policisté. Několikrát po sobě ji vyslýchali, podle informací Blesku se ale tentokrát zajímali o její radikální smýšlení a sympatie k nacismu.

Míšina matka se ke krajním radikálům hlásí už dlouho. V roce 2010 neúspěšně kandidovala do Poslanecké sněmovny za Dělnickou stranu sociální spravedlnosti. Na svém dnes už zablokovaném facebookovém profilu, kde vystupovala jako Eva Braun, měla na úvodní fotce Adolfa Hitlera s jeho milenkou Evou Braunovou.

Své smýšlení dávala jasně najevo i svými statusy, sdílením rasistických příspěvků a vlastními fotkami, kde má na řetízcích na krku nacistické symboly. Policisté už v lednu uvedli, že neonacistickou scénu na Ústecku sledují. V té době pro ně ale byla na prvním místě zmizelá Míša, nikoli její radikální matka.

Teď se zřejmě situace změnila. Policisté sice po dívence pohřešované od 11. ledna dál pátrají, o víkendu například prohledávali skládku odpadu nedaleko jejího bydliště, zajímají se už ale i o její mámu a její sympatie s nacismem.

„Byla teď kvůli tomu opakovaně na výsleších,“ potvrdil Blesku zdroj. Dodal, že vyšetřovatelé matku pouze prověřují, stíhána zatím není.

Oficiálně to ale policie komentovat nechce. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat, a to s ohledem na zákon na ochranu osobních údajů,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

vrahkramny ( 30. března 2017 22:25 )

Tento diskuzni tym "tzv.Tym MISI" nestoji za nic. Napadame se vzajemne a kdyz prijde nejaky cizi kaspar a zautoci na slovenske diskutery vsichni cumi a neudelaji nic,krome martiny ktera velmi jemne naznacila ze jsou to kamaradi. Zbytek nic,az ja jsem musel pekne od plic tomu troubovi napsat to co si myslela vetsina. Oslovi a spol se nedivim ze se taky na to vykaslali...SBOHEM!!!

martina.k ( 30. března 2017 20:51 )

A kdyz jsem byla na jeho miste, on podporil zase me

martina.k ( 30. března 2017 20:40 )

Jj, to je jasna hlavni verze, dlouho se nic nedeje, tak uz tu jen špekulujem dalsi moznosti, kazdopadne neprestavej psat, ctou te vsichni a treba jeste na neco prijdem, co stoji za povsimnuti

jirsbe ( 30. března 2017 19:27 )

k Martine prave o to tu jde proto se furt vracim a opakuju to protoze se to shoduje eva to jede tak ze kdyz neco vypovyda mela by to vypovedet cele k tomu snad staci jedna otazka co delala od uterniho odpoledne kdy misa odchazela domu ze skoly do stredy rana kdy prisla do prace tak snad je jasny ze by mela rict vsechno pokud nic netaji a kdyby ji slo dite tak by zpivala sama od sebe to je jasny ale jak dlouho to trvalo nez rekla ze vecer doma nebyla celou dobu to skoncilo u te vecere a dal nic az teprve nedavno proto jsem tu uz psal ze bych znovu udelal vyslech vsech co byly vyslichany a pokladal bych jim otazky ktere uz jim byly polozeny ale jinak tim nemam na mysli ze by mely bejt fyzicky mlaceni slovy a mozna bych zmenil vysetrovaci tym a zase od sameho zacatku ale to uz zase prehanim podle policie ta uvedla ze misa v utery byla jeste ve vecernich hodinach chvilku na FB tak nejspis tam byla asi vydet ale to nerekly mozna bych se vic upnul na jeji vypoved na to co vsechno uz rekla a nerekla a jak muze kontrolovat rano na FB svoji dceru kdyz mela vyp tel a jak tu nekdo pise ze spis ota kryl evu taky jsem tu psal ze tim ze si to ota hodil dela nejspis eve alibi za druhe telo ne a najit zase dobre pro evu ale jak tu psal sportak jak byla eva nesva asi proto ze je misa nekde v usti ota navadel policii na falesne stopy policie se zamerila na nej a tim se eva neresila a navic ota by ryskoval ji vozit v aute az nekam k plzni eva je proste falesna to si nemusim ani nejak dokazovat cele je to nahrany tak aby to krylo dobu kdy se neco delo a jestli tu aktivitu delala eva tak udelala chybu

martina.k ( 30. března 2017 19:13 )

Pojd vedle, novy clanek a tady mas moji odpoved na partaka Kapsiče

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání