Ve čtvrtek se předvede ajťák Karel, který bude svým hostům vařit večeři a půjde mu to od ruky. Hosté však nebudou v šoku z jeho kulinářského umu, ale z bytu, ve kterém žije v centru Prahy, a hlavně z toho, co v něm vystavuje.

Karel se totiž nestydí za to, že má neobvyklé sexuální touhy. Má totiž rád starší ženy a sado-maso, při kterém je on rád tím dominantním samcem. To přizná na kameru a ukáže obrázky postarších babiček v erotickém prádle a v sexuálních polohách. Karel navíc trpí téměř pořád erekcí a to hosty také vyvede z míry. 

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Avšak to není vše podivné, s čím se hosté setkají. Karel totiž, údajně kvůli zádům, spí v rakvi. Také chová slepici, které říká Babiš. Tu má proto, že je alergický, ale když se své alergii postaví a doma bude její zdroj chovat a bude s ním ve styku, jeho nemoc se prý zlepší.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Karlův večer však vygraduje ostrou hádkou a záchvatem vzteku, kdy bude Karel, jenž trpí Tourettovým syndromem, řvát sprostá slova na adresu Viktora – manžela Lindy, která onemocněla. Pak Karel rozmlátí nádobí a televizi a všichni odejdou domů.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Fotogalerie
28 fotografií