Byla to pravdu velká sláva. V pražské Lucerně se sešli všichni, kteří pro Karla Vágnera v životě něco znamenali. Jeho blízcí kamarádi a hlavně milovaná rodina. A přípravy na to byly veliké.

Fotogalerie: 75. narozeniny Karla Vágnera v Lucerně
31 fotografií

Podnikatel a hlavně manžel Simony Krainové Karel Vágner mladší se na tatínkovu party připravoval už několik hodin předtím. Na sociální síti zveřejnil fotku, která je stará skoro čtyřicet let. Hudebník na ní svého malého synka drží ve vzduchu. „Můj táta má 75 let a já jako malý,“ napsal Vágner mladší k fotce.

My dad 75y these days & little me 😂👊 #mistrbasu

Příspěvek sdílený Karel Vagner (@karelvagner),Bře 20, 2017 v 1:27 PDT

Slavnostní večer potom mapoval fotkami a jeho manželka Simona, která na akci vynesla krásný červený klobouk, nebyla pozadu. Karel také ocenil svoji mladší sestru Terezu. „Chtěl bych sklonit velkou poklonu moji sestřičce Terezce za to, jaký krásný dárek připravila tátovi k 75. narozeninám, nabitou Lucernu, perfektní produkci spoustu emocí. Terezko, úžasná práce! Jsem na Tebe pyšný! Mám tě rád,“ vzkázal jí. 

Manželé s sebou vzali své dva syny Maxe a Bruna a akci si moc užili. Krainová navíc pobavila fotkou s návodem, jak sbalit první dámu. Za nimi totiž seděla Dagmar Havlová. „Moji kluci ví, jak na to. První dáma v ohrožení, holka z porcelánu,“ napsala modelka k fotce, na které se Dagmar Havlová směje na malé rarášky Maxe a Bruna.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Vágner o rybaření s tátou Karlem Hana Höschlová, Jan Jedlička

Také Eliška Bučková a Jakub Vágner se pečlivě připravovali na velkou party. Eliška vypadala úžasně a po boku svého milého se vyfotila s kapelou No Name, která Vágnerovi přišla popřát písní.

Mezi dalšími významnými hosty byl také Karel Gott, který zazpíval, Václav Neckář, Michal David, Standa Hložek, Zdeněk Troška, Petr Kolář nebo Jiří Suchý.

Fotogalerie
85 fotografií