Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pes uškrtil chlapečka (†5)! Zvíře tahalo za šátek dítěte tak silně, až zemřelo

Autor: shp - 
21. března 2017
10:12

Byl to milovaný mazlíček a člen rodiny. Během okamžiku se ale z čtyřnožce stal vrah. Roční vořech totiž uškrtil jednoho ze svých páníčků – teprve pětiletého Johna Bruna z Pensylvánie. Chlapec měl na sobě šátek, za který pes příliš silně zatahal a dítě udusil.

Byla to nevinná dětská hra se zvířetem, která se během chvíle změnila v rodinnou tragédii. Chlapec měl kolem krku šátek, do kterého se pes zakousl a začal za něj tahat. Tahal bohužel tak silně a zuřivě, až John omdlel.

Když tuto hrůzu uviděla matka, která byla předtím venku, zděsila se. Dítě leželo obličejem k zemi a pes za šátek stále tahal. John byl rychle převezen do nemocnice, ale jeho zranění byla příliš vážná. Dítě jim podlehlo.

„Johnův úsměv a nekonečná energie byly elektrizující. Miloval Ninja želvy, Pokémony, superhrdiny a dělání hloupostí. John nade vše miloval svou mámu, tátu a velkou sestřičku, stojí na stránce GoFundMe, kde rodina sbírá peníze na pohřeb.

Nehody, při nichž umírají děti, jsou vždy ty nejsmutnější. Podívejte se na reportáž ze Slovenska, kde chlapec zemřel poté, co ho zavalila brána:

Video  Ročního chlapečka zavalila brána u domu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

dandova ( 21. března 2017 15:43 )

Pionýr a rolák, kdes to viděl.

kdoasi ( 21. března 2017 11:16 )

Celý je to nějaký postavený na hlavu. A pes je vrah...tak to je opravdu silný kafe

beny444 ( 21. března 2017 11:15 )

Co za idiota psal tento článek. Vrazi jsou jenom ti rodiče, pes není hračka, aby si s ním dítě hrálo. Můžou si za to sami. Není důvod se hanlivě vyjadřovat o psovi, který za nic nemůže.

naidka ( 21. března 2017 10:38 )

Pes není žádný VRAH, jak píšete. Byla to nešťastná náhoda, kdy pes podle článku zatáhl při hře za šátek tak silně, že chlapec ztratil vědomí. Jinak by se tak velké a silné dítě zajisté ze šátku vysmeklo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání