Na zítřejší premiéře v pražském Divadle Hybernia si užijí děti úžasných kostýmů a chytlavých písniček, mladší slečny zpěváka Vojtěcha Drahokoupila (21) a... pánové při pohledu na Berušku!

Tu si zahraje kráska Kateřina Herčíková (22), která dává v showbyznysu známému jménu a příjmení nový náboj. A není to příbuzná o 20 let starší Kateřiny »Kairy« Herčíkové alias Hrachovcové.

Tahle Beruška nejenže krásně zpívá, ale také pod kostýmem schovává sexy tělo i tvář, které teď v plné kráse předvedla při focení pro Blesk. Užívala si to, ale v tak odvážných šatech ji asi běžně nepotkáme.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Ferda Mravenec bude zpěvák New Element! Jak mu sluší tykadla? David Turek, Jan Jedlička

„Ráda nakupuju, ráda se oblékám, ale třeba ty stříbrné šaty bych si na sebe sama nikdy nevzala. Strašně bych se styděla. Nevypadám jako modelka, nejsem modelka, nemám postavu modelky, vím, kde jsou moje přednosti a nepřednosti,“ říká Kateřina s až přehnanou skromností. Jenže co když ji všichni okolo chválí a mužům vylézají oči z důlků? „I tak bych si je nevzala. Jsem strašně paličatá,“ říká Kateřina.

Svoji hranici nechce překročit ani v práci. „Měla jsem natáčet dobový seriál. Chtěli tam na mě nacpat takové ležérnější prádlo, nebo jen podprsenku a kalhotky. To jsem řekla ne a seriál jsem odmítla. Mám svoji hrdost,“ tvrdí Katka. A tak nám nezbývá než doufat, že se jí nějaká role zalíbí natolik, že i na odvážnější natáčení nakonec kývne!

Premiéra Ferdy Mravence

Kde se hraje: Divadlo Hybernia, Praha

Termíny představení: viz www.hybernia.eu

Kdo bude hrát premiéru:

Ferda Mravenec: Vojtěch Drahokoupil

Beruška: Kateřina Herčíková

Brouk Pytlík: Martin Šemík

Malý mraveneček: Emily Ann Janečková

Jepice: Vlaďka Skalová

Fotogalerie
39 fotografií