Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Babiše neporazíme, uznal Jandák. Sobotkovi vyčetl, že s poslanci nekomunikuje

Autor: Václav Lang - 
11. března 2017
08:00

Výkřiky, že sociální demokracie ještě dovede zvrátit nadcházející volební klání na svou stranu, jsou pasé. Myslí si to poslanec za ČSSD Vítězslav Jandák. V rozhovoru pro Blesk.cz na sjezdu strany v Brně si také postěžoval, že šéf strany Sobotka poslance neinformuje o některých svých krocích.

„Výsledek voleb je víceméně – a teď budu asi proklet – ale výsledek voleb je daný. Naproti je Babiš a Babiš jede strašně rychle nahoru,“ uvedl Jandák pro Blesk.cz. ČSSD už podle něj nemá šanci tento stav zvrátit, ačkoli na sjezdu zaznívají různé sebevědomé výkřiky. „I kdyby to mělo být o fous, tak ten Babiš teď letí na té vlně úspěchu,“ uznal.

„Fotr za komunistů seděl”

Do Bohuslava Sobotky, který ten den obhájil post předsedy ČSSD, si rýpnul za to, že s poslanci nekomunikuje. „Víte, my o tom nevíme,“ odpověděl na dotaz, jak si představuje možnou povolební spolupráci s komunisty. „S námi poslanci se o tom nikdo nebaví, takže my nevíme, jestli s komunisty, s Piráty, se Zelenými. Já nevím,“ vyčetl premiérovi. 

Sám by měl prý osobní problém jít do vlády s KSČM. „A to si nedělám ze sebe žádnýho disidenta, ale můj fotr oproti těm disidentům v 60. roce seděl, takže já mám právo mít k tomu výhrady,“ řekl. 

Podívejte se na celý rozhovor s Vítězslavem Jandákem:

Video  Vítězslav Jandák 
Video se připravuje ...

defakto ( 5. července 2017 07:25 )

... Jandák už má nový dobře placený flek , samozřejmě že tam nic nebude dělat , jenom bude do všeho kecat a bude dělat ze sebe někoho hodně důležitého ! (... vetřel se do nějaké rozhlasové rady , nebo něco podobného.)

doktormediciny ( 27. března 2017 09:59 )

Ad Zindula...Stoji psani v bibli...Boze odpust jim, neb oni nevedi co cini

alIahakbar ( 12. března 2017 12:35 )

rozkrok: táhni do prde*le.

alIahakbar ( 12. března 2017 12:16 )

rego: asi se tě to týká, když ses ozval, kozomrde.

alIahakbar ( 12. března 2017 12:08 )

rego: drž zobák, primitive.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa