Jiří Zuzaně ponechal velkou část nemovitého majetku: byt v pražském Veleslavíně, chalupu a k ní náležející pozemky a také úspory 400 000 korun.

Sám si nechal dva pražské byty a chatu ve Vraném nad Vltavou. Mimochodem: nic z »pozůstalosti« po svém sňatku s Paroubkem už paní Zuzana nemá. Něco darovala synovi, něco prodala a koupila si byt v pražských Stodůlkách.

V současnosti se hroutí i jeho manželství s Petrou. Ta od něj tajně odešla 13. února a vzala s sebou i jejich dcerku Margaritu. Manželovi pak poslala dopis, kde se mu snažila vysvětlit, proč odchází.

Petra se již od odchodu před manželem ukrývá v bytě v Praze a nechce mu ukázat ani jeho vlastní dceru. Kromě ní z domu odvedla i jejich dva gaskoňské basety.

Pokud nedojde mezi manžely ke smíru, ale půjdou k rozvodovému řízení, Petra jistě neodejde bez půlky majetku. Manželé mají kromě již zmíněné chaty ve Vraném dva domy, které nabyli až po svatbě. Jeden stojí ve Velké Chuchli a druhý si koupili v přepočtu za 5 miliónů korun na řeckém ostrově Ithaka.

Fotogalerie
58 fotografií