Jakmile se zpráva o nových zdravotních potížích Karla Gotta objevila v Blesku, jeho kolegové přes nás posílají Slavíkovi podpůrné vzkazy. „Karle, ahoj z Turína, posíláme ti macatého anděla, který umí všechno. Drž se, máme tě rádi,“ napsali z Itálie Hana Zagorová (70) se svým manželem Štefanem Margitou (60).

Zpráva o hospitalizaci našeho nejpopulárnějšího zpěváka překvapila i jeho dlouholetého řidiče Oldu Havránka (78), který žije s Gottovou sestřenicí Hankou. „Moc na něj myslíme. Chce to, aby se Karel pořádně vyléčil,“ reagoval Olda.

Během pátku byl Gott propuštěn z nemocnice domů. „Cítí se tak, jako se cítí pacienti po operaci břicha,“ sdělila Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (34). „V příštích dnech ho čeká klidový režim,“ dodala.

Co se přesně dělo? „V pondělí byl Karel Gott operován pro akutní střevní neprůchodnost z důvodu srůstů,“ vysvětlila Stolzová. Podle našeho zjištění Mistra operovali na chirurgii Všeobecní fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí.

Vše nasvědčuje tomu, že potíže způsobily srůsty po předešlé operaci břicha, při které mu lékaři na podzim roku 2015 objevili rakovinu mízních uzlin. Ta byla tehdy příčinou akutní příhody břišní. Gott pak měl několik měsíců provizorně zakončený trávicí trakt. Loni v květnu mu lékaři toto provizorium odstranili.

Vše o zdravotním stavu Karla Gotta čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
26 fotografií