Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zuzka (12) šla ráno do školy, tam už ale nedorazila: Policie pátrala po další školačce

Po  Zuzce bylo vyhlášeno pátrání, sama se pak vrátila domů
Po Zuzce bylo vyhlášeno pátrání, sama se pak vrátila domů  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
16. února 2017
16:11

Policisté ve čtvrtek vyhlásili pátrání po další školačce! Dvanáctiletá dívka se ztratila na Vysočině cestou do školy. Okolo čtvrté hodiny odpolední se ale naštěstí vrátila domů.

Dívka ráno vyrazila do školy jako obvykle. Její rodina ji viděla naposledy ve čtvrtek ráno okolo půl deváté, když odcházela. Do školy ale už nedorazila a její rodina nahlásila zmizení na policii, která okamžitě vyhlásila pátrání

Jednotky prohledávaly cestu, kterou dívka běžně do školy chodila, ale bez úspěchu. Policie ji zařadila do databáze pohřešovaných osob, jak se ale ukázalo, dívka je v pořádku. 

Okolo čtvrté hodiny odpoledne se dívka vrátila domů, odkud ráno odešla. Policie její přítomnost doma už ověřila. Kde se ale celý den zdržovala zatím není známo.

zednik ( 16. února 2017 18:31 )

Kde se celý den zdržovala není známo Ovšem se svou vizáží 24leté, co už dost pamatuje to asi nebude těžké odhadnout.

e.44 ( 16. února 2017 17:51 )

Ve dvanácti boty na podpatku byly normálka už za mého mládí a že to je už sakra dávno, ale s malováním se začínalo až tak ve čtrnácti, patnácti, když se chodilo do tanečních.

e.44 ( 16. února 2017 17:44 )

První na které vypadá tak jak vypadá. Ne selfíčko. Selfíčka zkreslujou. Pole toho jí nikdo nepozná ani když bude stát před ním.

e.44 ( 16. února 2017 17:41 )

Skutečně si myslíte, že jí někdo pozná podle toho vyvalenýho selfíčka na kterym vypadá jako šestnáctiletá šla/pka? Co je to za famílii, když nemají její normální fotku? Sice to vypadá, že tihle se o dceru aspoň zajímali, vědí kdy odešla i co přesně měla na sobě, ale stejně ...... dát policii takto zkreslenou fotku Navíc to vypadá, že se hlavou opírá o ruku nějakého muže. Že by opravdu malá šlápota, která šla místo do školy za kunčaftem aby si vydělala na šminky?

jasnovidec01 ( 16. února 2017 17:41 )

přeji všem co si myslí ,že je největší štěstí na světe unesené nebo ztracené dítě¨/ ať je nebo není zmalované/ aby si to prožily ve vlastní rodině .konec diskusím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání