Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity za mlada: Kdo dospěl do krásy?

10. února 2021 | 06:00

Kdo ze slavných osobností se z ošklivého káčátka proměnil v krásnou labuť? Nahlédněte do fotogalerie, která vás rozhodně pobaví! 

Černobílá momentka, kterou se pochlubila na sociální síti Instagram, byla pořízena v roce 1992 v Paříži, na počátku její modelingové kariéry. „Rádoby dravá šelma kočkovitá, čekající někde za rohem, až zaútočí na velkej svět… Ale někde uvnitř zmatená plná strachu a očekávání..jediný co jsem tenkrát v uších slyšela každej den velmi intenzivně byl tlukot mýho srdce..naprosto ohlušujíci..a říkalo mi jasně a srozumitelně..bež si za svym snem,neboj se..ty to dáš," popsala své mladší "já" Simona Krainová. V jejím případě však rozhodně nejde o proměnu z ošklivého kačátku v krásnou labuť. I dnes je totiž Simona charismatická a krásná žena, stejně jako tomu bylo před třiceti lety. Zpátky v čase se na svém profilu vrátila také Olga Menzelová či Maroš Kramár.

Některé celebrity ale potřebovaly trochu času, aby dnes vypadaly tak, jak vypadají. Margot Robbie (30) je v současnosti jednou z nejkrásnějších hereček Hollywoodu. Znát ji můžete například z filmu Vlk z Wall Street, kde si zahrála po boku Leonarda DiCapria (42). V pubertě však nebyla tou oslňující blondýnkou, jak ji známe teď. Měla rovnátka, brýle a tmavé vlasy, které má od přírody.

Video se připravuje ...
Margot Robbie na červeném koberci • VIDEO: Youtube.com

Proměnou, která vám vyrazí dech, prošli i Zac Efron (33) nebo Matthew Lewis (31), představitel Nevilla Longbottoma z Harryho Pottera. Srovnané zuby a dřina v posilovně dokážou divy, o tom by tito dva mohli vyprávět. Ve fotogalerii najdete dvacet proměn slavných, mezi nimi například Julii Roberts (53), Nicole Kidman (53), Toma Cruise (58) nebo Taylor Swift (31). Jenom by nás zajímalo, kolik celebrit si k "rozkvětu" po pubertě pomohlo plastickou chirurgií...

Autor: red