Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Oblečte si červenou sukni jako Jessica Alba

5. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Podívejte se, že v zimě to jde i jinak než v džínech!

Herečka Jessica Alba (35) vypadá skvěle úplně ve všem! Tentokrát si vyrazila na nákupy v Beverly Hills v ležérním, ale stylovém outfitu. Základem byla červená sukně, kterou zkombinovala s černým tričkem a punčocháči. Na elegantní kabátek zřejmě neměla ten den náladu, a tak přes outfit přehodila stylovou khaki parku, která dokonale zahřeje.

výška
Autor: profimedia.cz

Pak už jen stačí obout hřejivé kotníkové boty, přidat cross body kabelku, díky které budete mít na nákupy volné ruce, a je to! Když venku přituhne, nebojte se natáhnout si klidně i kulicha s bambulí. K hladké červené sukni ho rozhodně mít můžete.

Buďte jako Jessica Alba

Parky jsou hitem už třetí sezonu a jen tak z módního výsluní nezmizí. Nemusíte se tak bát do nich investovat, protože je rozhodně unosíte. Pokud není khaki zrovna váš oblíbený odstín, pořiďte si černou nebo tmavě modrou. Pro ženy, které upřednostňují ležérní styl, jsou volné a pohodlné kabáty jako stvořené.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Parka: H&M, 1799 Kč, tričko: Lindex, 399 Kč, sukně: Zoot.cz, 1499 Kč, kabelka: Deichmann, 399 Kč, boty: Humanic, 1899 Kč a punčocháče: Lindex, 249 Kč