Na natáčení svého nového klipu s Vladimírem Hronem se Adéla svěřila s tím, jak moc její první krůčky v českém showbyznysu ležely v žaludku jejím učitelům. „Parodovali mě před tabulí, měla jsem zhoršené známky z určitých předmětů… Spolužáci museli třeba napsat, co se jim na mé písničce nelíbilo a pak to číst nahlas,“ prozradila Blesku Adéla.

Video
Video se připravuje ...

Mladá zpěvačka Adéla Částková: Šikana ve škole! Tyhle drsné praktiky vytrpěla! Petr Macek, Petr Soukup

A to nebylo to nejhorší. Nakonec kvůli tomu Adéla přišla i o kamarády, které ve škole měla. „Očkovali spolužáky proti mně, když se se mnou nebudou bavit, že budou mít lepší známky. Bylo to hodně špatný. Bylo to v době, kdy jsme zkoušela svůj první muzikál, měla jsem hrozné nervy, ale ta práce mě držela nad vodou. Vím, že jsem zvracela, než jsem šla do školy… Jsem ráda, že už tam nejsem…,“ dodává zpěvačka s tím, že ale neháže všechny učitele do jednoho pytle. Některé prý měla i ráda. 

Video
Video se připravuje ...

Hron na hotelu s mladou zpěvačkou Adélou! Táta, nebo milenec? Petr Macek, Petr Soukup

Práce ji drží nad vodou i teď. S Hronem vystupuje na jeho vánočním turné, k jejich společnému duetu Something Stupid (který původně nazpíval Frank Sinatra s dcerou, a později také Robbie Williams s herečkou Nicole Kidmanovou) natáčí klip a ráda by ještě stihla natočit další vlastní písničku i s klipem! „Je toho hodně, ale zpívání mě tak baví, že tomu věnuji veškerý svůj čas a energii,“ usmívá se.

Fotogalerie
17 fotografií