Krásná modelka Eliška Bučková to schytala ze všech stran. Fanoušci jí nemohli odpustit, co si dovolila k prodavačkám v obchodě. Slova, která napsala na svůj Instagram, si prostě měla odpustit.

„Včera jsem se naxentanovala, abych byla v Praze za frajerku. Říkala jsem si, jak vyrazím na nákupy a udělám si pěknou kabinkovou fotku. Takže z třiceti fotek jsem vybrala jedinou, na které nemám přes obličej výrazné tečky připomínající neštovice. Tímto bych chtěla poprosit všechny prodavačky, jestli by byly tak hodné a zrcadla v kabinkách občas přejely leštěnkou. Nebo si s sebou do kabelky taky mohu přibalit okenu, že jo,“ připsala k obrázku, na kterém byla ve spodním prádle.

Prodavačky na to ihned zareagovaly. „Je vidět, že slečna Bučková nikdy neprodávala a zná jen chození po molu. Má milá, my tam nemáme jen zrcadla, ale také nával lidí, tudíž neustálé rovnání, úklid toho, co se nedá na své místo, a když už se jde kolem kabinky, tak v ní v tom návalu někdo je. Jak překvapivé, že? Co zkusit příště zapojit i něco jiného než jen foťák,“ napsala jedna z nich a ostatní prodavačky ji podpořily. Eliška však za svoje slova bojovala. „Prodávala jsem v butiku Sugarbird – dělala jsem dvanáctky a vždy jsem měla zrcadla vyleštěná.“

Nafrněná Bučková všem byla pro smích také z toho důvodu, že místo toho, aby si do kabinky přišla zkusit oblečení, jí šlo hlavně o to, aby si vyfotila dokonalou fotku a hned se s ní pochlubila. „Většina normálních lidí toto neřeší a ani to nepostřehnou, protože kabinky využívají k tomu, k čemu původně slouží, a nechodí se tam fotit,“ napsala jedna z diskutujících.

Bučková si zřejmě po všech komentářích nakonec uvědomila, že to přehnala. Po nemilých slovech na její účet se rozhodla, že si nešťastnou fotku, na kterou byla tak pyšná, z Instagramu prostě smaže. Snad se Eliška poučila a příště si dá pozor.

Vše o modelce Elišce Bučkové čtěte ZDE

Fotogalerie
33 fotografií