Velká gesta, romantika, pompézní oslava a zamilovaní novomanželé. Tak vypadala svatba Evky a Lukáše, kteří se rozhodli svůj vztah stvrdit opravdu ve velkém.

Nevěsta Eva snila o tom, že bude mít stejné šaty, jaké jednou viděla na modelce Andree Verešové. Sen jí splnila módní návrhářka Natasha Azaryi. Róba, zdobená zlatou krajkou, stála podle tisku 3500 eur (asi 95 tisíc korun). Na stejnou sumu prý vyšly střevíčky, doplňky a šperky. A vše korunovala zlatá korunka na hlavě nevěsty za další tři tisícovky eur (81 tisíc korun). Ženich měl na míru ušitý bílý oblek za 1500 eur (41.500 korun).

„Začali jsme oslavovat v pátek. Měli jsme 80 hostů. U nás je takový zvyk, že před svatbou nosí novomanželům dary. V sobotu byl náš velký den. Abychom dodrželi všechny tradice, začali jsme už v deset hodin dopoledne. V neděli jsme v oslavách pokračovali. V pondělí jsme ještě oslavovali s nejbližší rodinou,“ řekl Novému času ženich.

Zorganizovat svatbu trvalo dva měsíce. K dispozici bylo 400 litrů alkoholu. Zákusků cca 2000 kousků. Oslavovat s novomanželi přišlo 80 lidí a hrálo 14 muzikantů. Toto všechno vyšlo na milion korun. 

 

 

Fotogalerie
30 fotografií