Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kirstie Alley: Mistryně jo-jo efektu! Jak se jí teď daří být štíhlá?

11. září 2016 | 06:00

V posilovně herečku Kirstie Alley nepotkáte. I přesto se jí daří držet si štíhlou postavu. Jaké je její tajemství?

Herečka Kirstie Alley (65) vždy bojovala s váhou. "Jsem velmi spontánní, nerada věci plánuji," říká Kirstie, "když navíc často cestujete a stále chodíte po restauracích, máte problém." 

Svého času vážila dokonce 110 kilo. Klíčem k hubnutí pro ni byl samozřejmě pohyb. Když se v roce 2011 zúčastnila soutěže Dancing with the stars, protančila se ke štíhlejší postavě a jako mávnutím kouzelného proutku shodila 45 kilo. Pak opět přibrala, ale před dvěma lety se rozhodla se svou váhou opět bojovat.

Kirstie Alley v roce 2011
Autor: Isifa

Nejtěžší pro ni bylo prý to, aby si začala uvědomovat, co jí, a ne bezhlavě sníst všechno, co ji napadne. "Období mezi Halloweenem a Novým rokem, někdy až do Valentýna, pro mě byly prázdniny a jedla jsem všechno, na co jsem měla chuť," přiznává Kirstie. 

Je třeba říct, že hvězdě filmu Kdopak to mluví v boji s váhou pomáhal dietní plán Jenny Craig. Zkoušela ho v letech 2005-2008, kdy úspěšně zhubla, ale nedokázala si to udržet. Proto se rozhodla program vyzkoušet znovu. Součástí jsou přesně určené porce jídla a také pohyb. V posilovně byste ale Kirstie nenašli. 

"Jsem aktivní, ale posilovnu nesnáším," přiznává. "Raději dělám něco, co zní jako zábava, taneční lekce nebo jóga." Ráda také chodí nebo běhá a také si hodně oblíbila kolo. Kirstie si nyní užívá roli babičky a jak sama řekla magazínu People, je to jedna ze tří nejlepších věcí, které ji v životě potkaly. 

Video se připravuje ...
Kirstie Alley to v šedesátce rozjížděla na parketu! • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh