„Mně se líbí Bob,“ zpívala Bugina kdysi ve filmovém muzikálu Filipa Renče (51) Rebelové. Její představitelka Betka Stanková by si teď mohla prozpěvovat podobně, protože je podle informací deníku Aha! zamilovaná do kolegy Martina Zounara, kterého vídáme v Ordinaci v růžové zahradě 2 coby doktora Bobo Švarce. Amorův šíp herecký pár ovšem zasáhl během natáčení jiného seriálu, konkrétně primáckého Přístavu, kde ztvárňují role automechanika Pepy Krupičky a rallye závodnice Jany Koblížkové.

„Jiskřilo to mezi nimi od prvních společných scén,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný člen seriálového štábu. „Už jsou spolu několik měsíců a ani se tím na place netají,“ doplnil zdroj. Čerstvě zamilovaní herci, kteří si milence zahráli již v minulosti ve Vyprávěj, prý navíc často jezdí jedním autem. Domácnost však spolu ještě nesdílí. O svém soukromí zatím ani jeden z nich nepromluvil.

Za to, že se pár dal dohromady, může svým způsobem i Zounarova expartnerka Simona Brdičková (39), se kterou má herec dceru Claudii (7). Ta totiž na Přístavu spolupracuje jako producentka, a bývalého partnera prý dokonce k roli v seriálu sama přemlouvala, protože se mu do toho moc nechtělo. Teď je jistě rád, že na nabídku kývl, když díky ní našel štěstí. Jak ale na jeho nový vztah pohlíží expřítelkyně Simona? „Martinovi přeju, ať se mu daří v lásce a osobním životě,“ uvedla k celé věci producentka. Vzplanutí mezi Zounarem a Stankovou jí tedy zřejmě nevadí.

Sama se sympatickým hercem prožila 13 let plných dramatických rozchodů a opětovných návratů. Definitivně šli od sebe až v roce 2013. „Po tolika letech už Simoně došla trpělivost, jedním z důvodů mělo být to, že se Martin rád napil,“ svěřila deníku Aha! blízká přítelkyně Brdičkové. Dnes už však mezi bývalými partnery panuje přátelský vztah, a kvůli dceři dokonce bydlí jen kousek od sebe.

Díky lásce ke kolegyni se tak Martinovi splnilo ještě jedno další přání. Zhruba před rokem se totiž svěřil, jak moc touží po další ratolesti. „Hrozně bych chtěl další dítě. Strašně moc. Nic totiž není v životě důležitější. Uvidíme, jak to dopadne, třeba se nějaká maminka najde.“ Nyní tak může přítelkyni pomáhat s výchovou čtyřleté Alžbětky, s jejímž otcem, Janem Seidlem, se Betka před časem rozešla po pětiletém vztahu. A kdo ví, třeba časem do rodinky přibude i někdo další…

Jak to novému páru sluší, se můžete sami přesvědčit na Primě už v pátek večer, kdy se Přístav po prázdninové pauze vrací na obrazovky.

 

Fotogalerie
41 fotografií