Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marný pokus o hvězdný návrat: 6 celebrit, které se těžko vracely na výsluní

/
  • Celebrity, kterým pomalu zhasíná jejich hvězdná kariéra.
    2. srpna 2016 ● 19:07

    Jednou jsi nahoře, jednou jsi dole. Přesně tak lítá sláva některých českých celebrit, které ve své kariéře dělají krátké, ale i několikaleté pauzy. Jejich návraty pak nejsou vůbec snadné a výsledek bývá více než nejistý. Ostatně, udržet se pořád na špici je téměř nadlidský výkon...

  • 1.

    Lucie Vondráčková (36)

    Ne že by Lucie Vondráčková svým odchodem z Česka ukončila pěveckou kariéru, ale podle zájemců o její letní akustické turné, se kterým obráží republiku, její popularita pomalu začíná upadat.

    Hned první koncerty naplánované původně v letních kinech a velkých venkovních prostorech se musely přesunout do menších sálů. A podle našeho zdroje za to mohl nízký zájem. Vstupenky se totiž neprodávají, jak by si zpěvačka představovala, a tak aby nemusela vystoupit před poloprázdným hledištěm, raději zvolila méně bolestivější variantu. Pořádající agentura se nicméně ohrazuje s tím, že přesuny jsou jen kvůli technice a nevypočitatelnému počasí. Většina turné je totiž plánována do letních kin.

  • 2.

    Michal Penk (48)

    Ve své době byl Michal Penk velmi úspěšným zpěvákem, kterému ženy padaly k nohám po desítkách. Kdo by neznal slavnou píseň O bláznech. Jenže Michal úspěch neunesl, smetla ho sláva a propadl drogám.

    Až teď, po dlouhých dvaceti letech, se vrátil na velké pódium s kapelou Lucie, která ho vzala k sobě v rámci oslav třiceti let od vzniku kapely. Penkův velký návrat se ale nekonal. Semlela ho totiž nervozita, zapomněl text a musel ho zachraňovat Robert Kodym. Tak snad příště, Michale...

  • 3.

    Lunetic

    Kluci Václav Jelínek, Martin Kocián, David Škach a Aleš Lehký založili kapelu Lunetic v roce 1995. Stačilo nazpívat první song Máma a zanedlouho strhli davové šílenství, kdekoliv se objevili.

    V roce 2003 se ale první česká chlapecká skupina rozpadla. Každý si šel svou cestou, ale dlouho jim ta odmlka nevydržela. Po pěti letech ohlásili comeback a vydali nové album se svými největšími hity. Takový úspěch, jaký zaznamenali v 90. letech, se ale nekonal. Jejich generace už odrostla, a ti mladší je z dob jejich slávy neznali.

  • 4.

    Maxim Turbulenc

    Kapela ve složení Pavel Vohnout alias Kyklop, Dan Vali a Petr Ajfel Novák sklízela jeden úspěch za druhým. A to díky přezpívaným hitům pro děti jako Jede, jede mašinka či Mraveneček.

    Kyklop se ale v roce 2013 od Maxim Turbulenc odtrhl a začal se bokem věnovat sólové kariéře. Kluci ho za to z kapely vykopli a přijali nového člena Timmyho. S odchodem Kyklopa však jejich zářivá hvězda začala pomalu skomírat.

  • 5.

    Iveta Bartošová (†48)

    Kariéra Ivety Bartošové byla jako na houpačce. Odvíjela se od toho, v jakém citovém rozpoložení se zpěvačka zrovna nacházela. Když byla šťastná a neměla důvod utápět se v alkoholu, zpívala jeden hit za druhým a získávala mnoho ocenění.

    Pocity štěstí ale vždy zanedlouho vystřídaly deprese. To pak šla její sláva velmi rychle z kopce dolů. Naposledy se o velký návrat pokusila v manželství s Josefem Rychtářem. Láska k alkoholu ale byla silnější. Všechny její pokusy byly marné. Bohužel, jediný pokus, který se jí vyvedl, byl ten sebevražedný... 

  • 6.

    Daniel Landa (47)

    Léta zpíval se svou kapelou Orlík, za jejíž rasistické texty byl svými odpůrci takřka lynčován. Pak se Daniel Landa vydal na sólovou cestu, začal psát i muzikály. Šok přišel v roce 2012, kdy ukončil svou kariéru. O dva roky později se objevil na Českém slavíkovi s kohoutem v ruce a národu oznámil, že se vrací jako kouzelník Žito 44.

    Ani to ho zcela neuspokojilo. Loni se začal objevovat v Afghánistánu, kde se rozhodl po svém bojovat proti Islámskému státu. V současnosti vystupuje jako Árijec zpívající s nejznámějším afghánským zpěvákem Sediqem Shebabem.

    Fotogalerie
    56 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

maledivy2016: Kdo vidí nějakou celebritu, nebo hvězdu? Já pouze zkrachovalce!

(02. 08. 2016 20:28)

animka: Vondrajda je u konce s dechem. Neumí zpívat, je arogantní, ať se zkouší upíchnout v Kanadě jako uklizečka. Pokud by to zvládla .

(02. 08. 2016 19:35)

hejhej: Pisatel je odporné hovado !!!!! Bartošová je 2 roky po smrti idiote - redaktore článku !

(02. 08. 2016 19:19)

Tony71: Deby..love Sku..rveny Bartošoví pokulhává kariea idio..ti!

(02. 08. 2016 19:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy