Už jsem stará větev na to, abych vymetala večírky, nejlíp je mi u mojí rodiny ve svém domově a se svým mužem, užívám si to být matkou,“ prozradila Pergnerová. Tereza po poslední řadě Vyvolených, které moderovala, do společnosti už téměř nevychází.

Výjimku ale ráda udělala při premiéře muzikálu Noc na Karlštejně. „Nemohla jsem si něco takového nechat ujít, když se tento příběh vrátil po 45 letech přímo na Karlštejn, kde se natáčel,“ řekla někdejší moderátorka. Přišla také pogratulovat Pavlu Vítkovi a Janisi Sidovskému k jejich desetiletému výročí uzavření registrovaného partnerství.

Jsem hrdou a pyšnou matkou, ale přišla jsem na to, že je nejlepší, když se na úspěchu svých dětí nijak nepodílím, všechno si musí vybojovat sami,“ prozradila Tereza, jak přistupuje ke svým dětem Samuelovi (15) a Natálce (7).

Moje děti mají období, že vědí všechno nejlíp, a já jim naslouchám. Nejsem pro ně jen maminka, ale především kámoš. Rodiče by neměli být fascinovaní známkami a nějakým papírem, tahle doba je zvláštní, raději ať jsou děti usměvavé a spokojené,“ uzavřela Pergnerová s výchovnou radou pro ostatní rodiče.

Fotogalerie
12 fotografií