Těžko říci, proč se Ondřej a Taťána rozhodli udělat mediální humbuk typu v médiích bez médií, i když den a místo jejich sňatku ve Strahovském klášteře, zkouška na oddací akt se známými osobnostmi do zainteresovaných kuloárů prosákly. Stejně tak místo za Prahou, kde v Nedvězí následovala svatební hostina.

Otázkou rovněž zůstává, proč se Ondřej před svatbou rozhodl vzdát příjmení po legendárním otci. Proč se manželka Táňa po něm bude jmenovat Gregorová, nikoli Brzobohatá. On přece nemusí mít mindrák, že žije ve stínu národem milovaného herce. Prosadil se sám za sebe, i když s největší pravděpodobností na laťku národní popularity táty těžko dosáhne.

Možná snoubenci, které novináři společenských rubrik označují za snový pár Česka, podlehli iluzi slávy. Humbuk s odmítáním médií, ujištění s roztaženými deštníky nevěstu kryjících bodyguardů, že odjede, pokud fotografové nezmizí, bylo každopádně úsměvné. Stejně tak zaznamenaná zkouška obřadu. Zřejmě hrdličky měly dojem, že paparazzi reference o jejich sňatku bude pro veřejnost dráždivější, atraktivnější.

Nevěstě romantickou toaletu se závojem v týle vytvořila prestižní návrhářka Ivana Mentlová, které mimo jiných dělá bývalá Miss World tvář. Róba neměla chybu, sázela na něžnost, ležérní přirozenost, rozevlátost. Žádná krinolína, žádná varianta na kostým princezny. Model sexy prodal nevěsty kypré tvary a v dlouhém rozparku odkryl plnoštíhlá stehna, která mají k nohám hvězd modelingu daleko. Ale tohle byla svatba, žádná story do magazínu Elle.

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií

Slušelo to i ženichovi a světle kobaltová barva jeho obleku s bílým motýlkem v souvislosti s šaty nevěsty prošla. Známé osobnosti showbyznysu, kamarádi a kamarádky z branže nechyběli. Vojtěch Dyk měl na svatebčana příliš ležérní outfit, Matěj Ruppert dostál dress code a topmodelka Linda Vojtová vystřihla styling skvěle.

Matka ženicha, herečka Hana Gregorová si s modelem asi hlavu příliš nelámala. Kombinace červených šatů nad kolena s černými cigaretovými nohavicemi takovému dojmu alespoň, byť ve společnosti luxusní kabelky, napovídala.

Subtilní střevíčky paní Hany však akci odpovídaly, byť se vyzouvaly. Vdova po populárním herci však měla po boku dvorného, o víc než třicet let mladšího přítele Ondřeje, který jí spadlý sandálek na jehle jak Popelce princ nazul. A také novinářům vstřícně podotknul: „Hanku miluju, chtěl bych si ji vzít. Jsou přející i nepřející, ale když ji miluju, není co řešit. To, že to o nás prasklo, za to můžu já, nedal jsem si zámek na Facebook.“

Troufám si podotknout, že taková informace a takový vztah zralé herečky a mladého kandidáta na Muže roku je ve světovém měřítku mnohem atraktivnější než úsměvné manévry snoubenců. Ve Francii takovým ženám, jako je paní Hana, jež zhubla spoustu kilogramů a údajně uvažuje o plastické operaci, face-liftu, dávají metál, zatímco ve zkostnatělé Velké Británii by konstatovali, že vykradla kolébku.

Podtrženo, sečteno, svatba Ondřeje Brzobohatého, dnes už Ondřeje Gregora, s Táňou Kuchařovou připomněla, jak těžké je ustát slávu, divadlo popularity a nezadat si s noblesou. Show must go on, praví klasik, ale jde o to, jakými cestičkami se ubírá. Asi tak. Každopádně ve zlém a dobrém v tiché každodennosti až do hrobu manželé Gregorovi. A sladké líbánky.

Pouták
Autor: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, D. Malík, M. Rušinová

Fotogalerie
65 fotografií