Byli spolu 34 let. Herec Patrick Swayze a jeho manželka Lisa Niemi se vzali v roce 1975. Rozdělila je až hercova smrt v roce 2009. Podlehl zákeřné rakovině slinivky. I když vypadali, že je jejich manželský svazek jedna velká pohádka, omyl. Údajně v něm totiž byla skryta nenávist.

Podle blízkého Patrickova přítele Lisa Patricka mlátila. „Miloval ji celým svým srdcem. Jejich vztah byl plný lásky, ale i nenávisti. Bila ho. Po jejich hádkách zůstávaly zničené hotelové pokoje, auta, ale i jejich dům. Bila ho, i když byl nemocný. Drápala ho do krku a do paží a také ho fackovala. On by jí však nikdy neublížil,“ uvedl zdroj pro RadarOnline.

Všechna tato nařčení však překvapená Lisa přes svou tiskovou mluvčí rázně odmítla. „Nic z toho není pravda! Ano, tak je to prosté,“ uvedla.

Podle tajemného přítele se také Lisa oddávala nevěrám, a to nejenom s muži, ale také se ženami. Patrick se s ní ale odmítal rozvést kvůli slibu, který dal matce. Lisa údajně zakázala Patrickovi návštěvy, když mu bylo nejhůř. Platilo to na jeho rodinu i přátele. Během jejich společného života prý měla také pod palcem výběr jeho filmových rolí, určovala mu, kolik může utratit peněz a se kterými přáteli se může stýkat.

Fotogalerie
13 fotografií