Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozchody a návraty slavných: Které celebrity se vrátily ke své staré lásce?

/
  • Kristýna Leichtová se s Filipem Kaňkovským před dvěma lety rozešla, pak se dali zase dohromady.
    26. června 2016 ● 21:41

    Žijí spolu, pak se porafají a následuje rychlý konec. Jenže po pár týdnech, měsících, či dokonce letech zjistí, že bez sebe nemohou žít. A tak se k sobě vrátí. Přesně takovou situaci zažila nejedna česká celebrita. Podívejte se, kdo se znovu zamiloval do svého bývalého partnera…

  • 1.

    Kristýna Leichtová (30) – herečka

    Po rozchodu s dlouholetým partnerem Štěpánem Banonim se Kristýna Leichtová zamilovala do hereckého kolegy Filipa Kaňkovskýho. Jenže vztah jim vydržel pouze půl roku. Herečka se ale nyní nechala slyšet, že má staronového přítele. A Štěpán to určitě není, ten se před třemi lety oženil. Vypadá to tedy, že její srdce znovu bije pro herce Kaňkovského, který trpí oční vadou zvanou kožní řasa.

    Kristýna Leichtová se s Filipem Kaňkovským před dvěma lety rozešla, pak se dali zase dohromady.
    Autor: Roman Souček

  • 2.

    Aneta Vignerová (28) – modelka

    Dva rozchody, dva návraty. To mají za sebou modelka Aneta Vignerová a fotbalista Michal Zeman. Poprvé se páreček rozešel v červnu 2014, teď před pár dny Miss ČR 2009 oznámila druhý, nejspíš už definitivní rozchod. Ani jeden si ještě nenašel samostatné bydlení, a tak nadále zůstávají ve společné domácnosti.

    Aneta Vignerová se svou láskou Michalem Zemanem
    Autor: Martin Hykl

  • 3.

    Gabriela Dvořáková (27) – modelka

    První krize mezi Gabrielou Dvořákovou a Vaškem Noidem Bártou přišla po devíti měsících vztahu. Velmi rychle se rozešli, a to těsně před Vánocemi. Uběhly ale tři týdny a padli si znovu do náručí. Vše si vyříkali a svou lásku už půl roku na to stvrdili manželstvím. K oltáři šla Gábina v sedmém měsíci těhotenství.

    Vašek s manželkou Gábinou
    Autor: archiv Blesk

  • 4.

    Anna Geislerová (40) – herečka

    Nejznámější „českou Lassie“, která se neustále vrací ke svému pánovi, je Aňa Geislerová. Manžela Zdeňka Janáčka opustila, když se zamilovala do milionáře Martina Shenara. Krátce na to potřetí otěhotněla, jenže vztah s milencem nevyšel. Herečka se tedy s prosíkem a břichem vrátila k manželovi. Herečka nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila spekulace, že otcem třetího dítěte je právě Shenar.

    Aňa Geislerová s manželem Janáčkem
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, Daniel Černovský

  • 5.

    Iva Frühlingová (34) – zpěvačka

    Po rozvodu s Richardem Krajčem zpěvačka chodila s pilotem Honzou. Pár se po čase rozešel  a Iva Frühlingová se zamilovala do fotografa Johna. I tento vztah ale vydržel jen několik měsíců. Dlouho sama zpěvačka nebyla. Po pár měsících se opět vrátila k pilotovi a na vše špatné zapomněla. Krátce nato otěhotněla, v naprostém utajení se provdala a v září 2014 porodila chlapečka.

    1933282:full:true:true

  • 6.

    Tereza Pergnerová (41) - moderátorka

    Také Tereza Pergnerová nedokázala žít bez svého partnera a otce své dcery Nathalie Jiřího Chlebečka. I přesto, že kvůli němu přišla o několik kšeftů a střechu nad hlavou a musela se s dětmi odstěhovat do podnájmu, nepřestala ho milovat. Nad vším mávla rukou a po pár měsících odloučení ho vzala opět na milost.

    Tereza Pergnerová s partnerem Jiřím Chlebečkem
    Autor: David Malík

    Fotogalerie
    23 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

nika70: K čemu je dobrá informace u Filipa Kaňkovského o jeho oční kožní řase??? Jak to souvisí s jeho vztahy?

(26. 06. 2016 22:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy