Pohřeb Dušana Rolince (†68), vlastním jménem Dušana Gamboše, který před týdnem podlehl mozkové mrtvici, proběhl ve čtvrtek v 15 hodin v bratislavském krematoriu. Spolu s asi 70 smutečními hosty bylo vidět Dařinu maminku Zuzanu, sestru Janu, po samotné zpěvačce ale jako by se slehla zem. Dara se ale neskrývala!

„Nestihla to, zdržela ji nehoda na dálnici, vůbec nedorazila. Ještě tu ale chvilku počkáme, kdyby náhodou, mohla by se pak rozloučit alespoň v soukromí,“ prozradil Blesku zdroj z krematoria. 

Rolins v cestě zabránila nehoda kamionu na dálnici D2 u jihomoravské Břeclavi. Převrátil se tam kamion s dusíkem, který začal unikat, a na několik hodin způsobil vážné komplikace v dopravě. Dálnici prakticky ucpal.

Sama Dara informaci zveřejnila před pátou hodinou odpoledne na svém Instagramu i s fotografií z nehody. „Některé situace v životě jsou kurevsky kruté. Nestihla jsem pohřeb svého táty. Tři hodiny v zácpě, 200 metrů od dvou vybouraných kamionů, půl hodiny před Bratislavou. Je mi hrozně,“ smutnila zpěvačka. Dálnici D2 se podařilo znovu zprovoznit po osmi hodinách okolo 22:00.

 

Je to už podruhé, co zpěvačce převrátila život naruby autonehoda. Sama byla účastnicí tragické srážky, když pod koly jejího vozu v roce 2010 zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Po dvou letech soudních tahanic odešla od soudu s podmínkou, kterou jí nakonec prominula amnestie prezidenta Václava Klause. Rodině však musela zaplatit odškodné a nesměla tři roky řídit.

VŠE O DAŘE ROLINS A SMRTI JEJÍ OTCE NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
23 fotografií