„Tím, že jsem odešla z centra, se pohybuji v jiné společnosti a činí mě to šťastnou.
Oni si lidé myslí, že to je těžké a složité. Že je pořád na cestách. Ale my jsme se rozhodli být spolu a chceme spolu trávit veškerý čas. Tak z toho důvodu jsem dala modeling bokem. Neopustila jsem ho, tu práci mám ráda, ale o to je mi vzácnější, když je to jednou za čas. Když to je akce, kterou si vyberu. Protože chci. Ne protože musím. A s Kubou jsem začala pracovat, dělám mu parťáka na cestách a tím pádem jsme spolu pořád. Máme na sebe čas a je to fajn,“ svěřila se magazínu Top Star Eliška Bučková.

Jejich vztah vznikl, když spolu byli v lednu na expedici v Amazonii. Eliška společně s herečkou Ivanou Jirešovou fotila kalendář s fotografem Jakubem Ludvíkem.

„To bylo krásný, protože to přicházelo tak, že já jsem se tam nejen o Elišku, ale vlastně o celý štáb staral, aby se jim nic nestalo. Ale na Elišce jsem poznal, že je hodně křehká. A nejzásadnější okamžik byl, když vlastně odjela. Když jsem zjistil, že mi chybí nejen ta skupina, protože já jsem v Amazonii ještě zůstával, ale že ta nejzásadnější osoba, která mi chybí, o kterou jsem se staral, je vlastně ona,“ prozradil Jakub Vágner.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Bučková promluvila o panu Božském! Chci s ním děti. Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií