Madonna po rozvodu s britským režisérem Guyem Ritchiem (47) v roce 2008 požadovala, aby Rocco byl v její péči a žil s ní ve Spojených státech. Slavný Brit to odmítl a rozhodl se bojovat o to, aby syn žil s ním a jeho manželkou Jacqui Ainsley (33). Zatímco v Londýně se odehrává lítá bitva, Madonna musela dostát svým závazkům a odletět do Oceánie, kde má řadu koncertů. Fanoušci o ni mají strach.

Madonna během koncertu na Novém Zélandu připustila, že už počítá s tím, že o syna nejspíš přišla, a na pódiu propukla v pláč. „Neexistuje silnější láska než ta mezi matkou a jejím synem,“ řekla svým fanouškům. Čtvrteční Madonnin koncert v Austrálii začal se čtyřhodinovým zpožděním a zpěvačka si na pódium dokonce donesla alkohol. Madonna sama přiznala, že je to poprvé, kdy při vystoupení pije. Milovanému synovi pak věnovala písničku.

O Roccovi se v Londýně bude rozhodovat i v pátek. Soudce Alistair MacDonald před zahájením procesu podle AP řekl, že si „vroucně přeje“, aby 57letá Madonna a 47letý Ritchie našli „přátelské řešení“ k ukončení bitvy o opatrovnictví. Zdůraznil, že je to v zájmu nezletilého syna. Americká soudkyně, která se případem zabývá v USA, se nedávno vyjádřila podobně. Britský tisk zdůrazňuje, že otec a syn si velmi dobře rozumějí.

Fotogalerie
16 fotografií