Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cheryl ulovila o deset let mladšího Liama z One Direction: Vydrží jim to?

3. března 2016 | 06:00

Zpěvačka Cheryl (32) po rozchodu s manželem neztrácí čas. Její srdce si získal dvaadvacetiletý Liam Payne.

Na konci minulého roku se Cheryl (32) po 19 měsících rozvedla se svým manželem Jeanem-Bernardem Fernandezem-Versinim (35). Rozváděla se už podruhé, jejím prvním manželem byl fotbalista Ashley Cole, za kterého se provdala v roce 2006.

Video se připravuje ...
Cheryl Cole mluví v talkshow o svém velkém tetování • VIDEO: Youtube.com

O čtyři roky později ale jejich vztah skončil, a právě v té době byla Cheryl porotkyní britského X-Factoru. Jejím hodnocením prošel i Liam Payne (22) ze skupiny One Direction. Kdo by řekl, že o několik let později se stanou párem?

Touto fotkou dvojice potvrdila svůj vztah.
Autor: Instagram.com

V neděli Liam a Cheryl udělali přítrž spekulacím o jejich novém románku, který údajně trvá už od prosince. Jako profilovou fotku na Istagramu Liam nahrál jejich společné selfie. V úterý se ale Liam rozmyslel a místo fotky se svou láskou tam dal jen sebe.

Fanoušci tak začali ihned spekulovat o jejich rozchodu, ale kde je pravda, se dozvíme nejspíše až postupem času. Otázkou je, zda jejich vztah bude i přes desetiletý věkový rozdíl fungovat.

Podívejte se ve fotogalerii, které další slavné ženy podlehly mladším mužům. Kdo velký věkový rozdíl ustál, a komu naopak vztah nevydržel?

Další novinky ze života slavných sledujte v rubrice VIP!

Autor: luh