Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zásadní postava filmu 50 odstínů temnoty odtajněna: Paní Robinson si zahraje Kim Basinger!

29. ledna 2016 | 12:00

Jestli už znáte film Padesát odstínů šedi nazpaměť a všechny knihy trilogie se vám téměř rozpadly, protože je čtete stále dokola, máme pro vás dobrou zprávu. Začíná se chystat natáčení druhého dílu trilogie, a to Padesát odstínů temnoty. Že to bude opět trhák, dokazuje už výběr herečky pro postavu paní Robinson, kterou zvární Kim Basinger.

Premiéra druhého dílu ze série 50 odstínů – tentokrát Padesát odstínů temnoty – se sice připravuje až na únor příštího roku, ale tvůrci už začínají lákat na hvězdné obsazení. Zatím odhalili, že do hlavních rolí se vracejí Dakota Johnson a Jamie Dornan, ale opravdovým překvapením je obsazení postavy Christianovy obchodní partnerky Eleny Lincoln. Tu si totiž zahraje překrásná Kim Basinger.

2576179:gallery:true:true

Postava Eleny Lincoln alias paní Robinson, jak si ji pro sebe pojmenovala hlavní hrdinka Anastasia, se v prvním díle fyzicky nevyskytuje, jen se o ní mluví. Elena je rodinná přítelkyně Christianových rodičů a zároveň jeho první milenka, která mu otevřela třináctou komnatu a ukázala slastné potěšení, které nabízejí praktiky BDSM. Anastasia na ni samozřejmě žárlí a v Padesáti odstínech temnoty začne žárlit i paní Robinson na Anastasiu, když si uvědomí, jak je její vztah s Christianem vážný.

Už jen trailer k filmu Padesát odstínů šedi je sexy!
Autor: universal pictures

Samotné natáčení ještě nezačalo, zatím probíhají jen castingy. Štáb si tentokrát vzal opravdu tvrdý oříšek. Rozhodli se totiž, že natočí oba dva zbývající díly erotické trilogie zároveň. Na poslední díl Padesát odstínů svobody se podle informací můžete těšit opět v únoru, ale až v roce 2018.

Výtahová scéna je naší nejoblíbenější!
Autor: youtube.com

Připomeňte si první díl pomocí traileru.
Autor: universal pictures