Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To NEJ z Elite Model Look: Hejlíková skoro rodila, Maxová spěchala ze školy a Němcová zase sama!

/
  • Přehlídka přepychu na Pražském hradě
    3. září 2015 ● 15:10

    Na finále prestižní soutěže Elite Model Look to vypadalo jak v ráji. Španělský sál Pražského hradu se hemžil samými kráskami v luxusních značkových šatech. A aby se české modelky mohly mezi ostatními blýsknout, slétly se z různých koutů světa.

  • 1.

    Tereza Maxová (44) - modelka

    Čestná předsedkyně poroty 24. ročníku prestižní soutěže na finále přiletěla z Monaka, kde žije. "Ještě dnes ráno jsem děti odvedla do školy a hned jsem pak sedla na první letadlo a přiletěla do Prahy. Ve čtvrtek mě ještě čeká nadační akce Teribear hýbe Prahou na Letné, kde půjdu několik kilometrů a přispěju tím na děti," svěřila Blesk.cz Maxová své plány v Česku. 

    Krásná Tereza Maxová
    Autor: Robert Klejch

  • 2.

    Zuzana Stivínová (42) - herečka

    Herečka Zuzana Stivínová na Elite Model Look každoročně zazáří i mezi mladšími vrstevnicemi. Do Čech Stivínová přiletěla z Ameriky, kde s manželem Lukášem Čermákem a dvěma syny žili šest let. "Před měsícem jsme se vrátili už natrvalo. Děti už nastoupily do školy sem," přiznala herečka s tím, že o ní brzy uslyšíme a bude to velké.

    Herečka Zuzana Stivínová byla v bílých šatech neodolatelná.
    Autor: Robert Klejch

  • 3.

    Michaela Kociánová (26) - modelka

    Světová topmodelka a exmilenka Leoše Mareše Michaela Kociánová přiletěla až z New Yorku. "Jsem strašně unavená. Teď už je to trochu lepší, protože tam už je den, takže budu dlouho vzhůru," postěžovala si Kociánová. I tak ale rozdávala úsměvy na všechny strany. "Mám nového partnera, jsme spolu pár měsíců a je to super," vysvětlila Míša, která vynesla šaty od Bluemarine.

    Topmodelka Michaela Kociánová
    Autor: herminapress.cz

  • 4.

    Lukáš Hejlík (35) a Veronika Hejlíková (32) - herec a modelka

    Manželé Hejlíkovi jsou módní nadšenci, a tak si nemohli nechat ujít takovou prestižní soutěž krásy. A to i přesto, že Veronika má už dva dny po plánovaném termínu porodu. Zatím se malému Vojtovi ale nechce ven. "Vzal jsem si volno, tak teď se můžeme v klidu připravit na porod," pochvaloval si Lukáš Hejlík, který si oblek sám navrhl. Jeho žena oblékla šaty od návrháře Matthew Williamsona. "Koupila jsem je v Londýně a na sobě je mám dnes poprvé," dodala Veronika.

    Manželé Lukáš Hejlík s těhotnou Veronikou.
    Autor: Robert Klejch

  • 5.

    Barbora Podzimková (16) - modelka

    Loňská vítězka světové soutěže Elite Model Look Barbora Podzimková přišla na finále v doprovodu svých rodičů. Ti ji podporují a doprovází i na jejích cestách do zahraničí. Naposledy za ní přijeli do Tokia.

    Loňská vítězka světové Elite Model Look Barbora Podzimková v luxusních šatech.
    Autor: Robert Klejch

  • 6.

    Libuše Šmuclerová (52) s dceru Justinou Annou (14) - generální ředitelka vydavatelství Czech News Center

    Poprvé po rozchodu s Dominikem Haškem Libuše Šmuclerová vyrazila do společnosti, kde ji doprovázela její dcera. "Rády jsme si udělaly dámský večírek," přiznala Blesk.cz s úsměvem Šmuclerová. Oběma to v elegantních šatech moc slušelo.

    Generální ředitelka vydavatelství Czech News Center Libuše Šmuclerová s dcerou Justinou Annou
    Autor: Robert Klejch

  • 7.

    Pavlína Němcová (42) - modelka

    Už je téměř tradicí, že modelka Pavlína Němcová se na společenských akcích objevuje bez doprovodu. O to víc je pak okouzlující.

    Modelka Pavlína Němcová v červené jen zářila.
    Autor: Robert Klejch

     

    Fotogalerie
    23 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

smeagol:  Neda mi to, abych nenapsala par slov k Barbore Podzimkove. Kdyz vloni vyhrala, byla prekrasna. Svezi, prirozene krasna, velice stihla a s nadhernyma nohama, na ktere nema ani Gisele. Kdyz jsem videla ted jeji fotku, az mi zaskocilo. Vyhubla k nepoznani, obarvene vlasy, vytrcene usi, vypada jako neduzive dite. Nekdy bych tem vizazistum a diktatorum modniho prumyslu nakopala rit.

(04. 09. 2015 19:45)

donpadre:  Neni ten priblblej parchant Hejlik pribuznej Ovcacka?Ze tady o nem porad pisete!Vubec tu nulu neznam a tady je kazdy den!Navic to musi mit uplne vymrdany kdyz taha devku co ma rodit po mejdanech!

(04. 09. 2015 01:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy