Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná rudá planeta: Na Marsu prý „zaparkovala“ loď z Hvězdných válek!

Autor: vpa - 
27. srpna 2015
21:35

Milovníci záhad mají žně! Americká NASA zveřejnila snímek, na kterém vozítko Curiosity vyfotilo objekt připomínající loď z Hvězdných válek!

Fotka, která vyrazila dech i těm, kteří stojí nohama pevně na zemi, se ihned stala předmětem spekulací. Dle experta na mimozemské civilizace Scotta C. Warninga vypadá černý objekt na fotce jako havarované UFO, které je velké asi 2,5 až 3 metry, takže v něm prý mohlo být několik pasažérů.

„Velmi nápadně se podobá vesmírné lodi Star Destroyer, kterou v Hvězdných válkách využívá Impérium,“ míní záhadolog. Mimozemšťané? Vesmírná loď navíc není prvním anomálním záběrem, který vozítko z rudé planety zaslalo.

Přízrak ve skalách

Podivný objekt ve skalách mnohým připomíná zkamenělého pavouka, jiní si myslí, že jde o takzvaného »Facehuggera « čili kraba »objímajícího« obličej z filmu Vetřelec.

Podivný objekt ve skalách mnohým připomíná zkamenělého pavouka, jiní si myslí, že jde o takzvaného »Facehuggera« čili kraba »objímajícího« obličej z filmu Vetřelec. Podivný objekt ve skalách mnohým připomíná zkamenělého pavouka, jiní si myslí, že jde o takzvaného »Facehuggera« čili kraba »objímajícího« obličej z filmu Vetřelec. | twitter, facebook, 20th century fox


Černá paní

Záhadná postava ženy vyvolala asi nejvíce vášní. Dle stránky UFO Sightings Daily, která se zabývá mimozemskými civilizacemi, jsou zřetelně vidět její prsa, dlouhé vlasy a vědomě prý sleduje Curiosity Rover.

Záhadná postava ženy vyfocená na Marsu vyvolala v nadšencích záhad spoustu otázek. Záhadná postava ženy vyfocená na Marsu vyvolala v nadšencích záhad spoustu otázek. | twitter, facebook, 20th century fox

antikaprik ( 28. srpna 2015 08:15 )

Neviem na čo hľadáme cudzie civilizácie, keď sa ani na zemi nevieme spolu dohodnúť. Nevieme sa ani spojiť proti spoločným nepriateľom. Ale musím na druhú stranu uznať, že NASA má dobre prepracovaný spôsob ťahania peňazí z federálneho rozpočtu.

plzenska ( 28. srpna 2015 05:15 )

ale houby, to jsou jen optické klamy, může to být nějaký kámen apod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa