Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Britney vsadila na hluboký výstřih, Heidi Klum ukázala pupík!

  • Jak to minulý týden slušelo slavným kráskám?
    18. srpna 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Britney Spears (33)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz
    Někdejší popová princezna Britney Spears se na předávání cen Teen Choice Awards vrátila o deset let v čase. Má totiž zpět svou perfektní figuru, díky které si mohla dovolit odvážné krátké šaty s hlubokým výstřihem. I její bezchybný make-up a barevné vlasy nápadně připomínaly zpěvaččinu image v době její největší slávy. Není divu, že si Britney ten večer odnesla cenu Style Icon. Perfektní comeback!
  • Halle Berry (49)

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz
    Nestárnoucí herečka Halle Berry oslavila před pár dny čtyřicáté deváté narozeniny, ale ani to jí nezabránilo obléknout přiléhavé modré šaty s krajkovými průstřihy, ve kterých vypadala jako bohyně. Jednoduchý drdol a trendy šněrovací sandálky byly naprostou trefou do černého. S přibývajícími roky mládne!
  • Teri Hatcher (50)

    Teri Hatcher
    Autor: profimedia.cz
    Padesátiletá hvězda seriálu Zoufalé manželky rozhodně není zoufalá! Minulý týden si vyrazila se svou sedmnáctiletou dcerou Emerson na večeři na Manhattan a následně do kina. V bílých šatech a stylových kotníkových botách vypadala vedle své dcery spíše jako spolužačka ze školy než jako matka. Představitelky „Zoufalek“ pravděpodobně nikdy nezestárnou!
  • Heidi Klum (42)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
    Topmodelka a porotkyně soutěže America's Got Talent si minulý týden vyrazila na procházku po New Yorku v outfitu upomínajícím na španělskou tanečnici flamenka. Štíhlé a vysoké Heidi délka ke kotníkům sluší, stejně jako crop top s volánkem a spadlými rameny. Černý outfit působil uvolněně, ale přesto rafinovaně a stylově. Dvacet let v módní branži ji zkrátka naučilo.
  • Kate Bosworth (32)

    Kate Bosworth
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Kate Bosworth v poslední době rapidně zhubla a svou kostnatou postavu se snaží skrývat pod volným oblečením. V plandavých kalhotách a fialové košili si vyrazila sice jen na snídani, ale i tak ji stihlo cestou několik fotografů vyfotit. Na snídani nebo doma na zahradu může být, ale jinak ne!

Diskuse ke článku
.