Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Rusku zatkli vraha svých šesti dětí a těhotné manželky, střelili ho do břicha

Fotka Olega Belova, která kolovala sociálními sítěmi.
Fotka Olega Belova, která kolovala sociálními sítěmi.  (Autor: Twitter)
Autor: ČTK, shp - 
5. srpna 2015
07:38

Ruští vyšetřovatelé dopadli muže, který je podezřelý, že ve městě Nižnij Novgorod zavraždil svých šest malých dětí a těhotnou manželku. Při zatýkání byl postřelen. S nožem se totiž vrhl na policistu. „V současnosti jsou s Olegem Belovem prováděny vyšetřovací úkony,“ řekl mluvčí vyšetřovatelů, generál Vladimir Markin.

Agentura Interfax ale s odvoláním na nejmenované policisty uvedla, že Belov byl při zatýkání zraněn a musel být hospitalizován. Podezřelý se prý vrhl s nožem v ruce na jednoho z členů policejního komanda, který jej následně střelil do břicha.

Agentura TASS s odvoláním na lékaře uvedla, že podezřelý během noci podstoupil operaci a nyní je ve stabilizovaném stavu na jednotce intenzivní péče. Belov byl dopaden ve městě Kovrov u Vladimiru. Podle médií se skrýval v chatce patřící tchyni, kterou zřejmě chtěl také zabít poté, co zavraždil vlastní matku.

Muž podle serveru Newsru.com trpí schizofrenií, v místních médiích se objevily informace od tchyně, že celá rodina propadla náboženské sektě. Vražedný útok zřejmě následoval poté, co manželka požádala o rozvod.

Na jednání soudu se však nedostavila a děti přestaly docházet do školky. Právě pracovnice školky upozornily policisty, ti po proniknutí do bytu našli rozčtvrcené ostatky.

8xxx8 ( 5. srpna 2015 09:25 )

Oleg se podobá na Vladimíra, asi ruské geny.

XLADI ( 5. srpna 2015 09:23 )

No proč aby si to ve vazbě a při čekání na popravu dosyta užil.

d.kresohlav ( 5. srpna 2015 09:03 )

V Rusku?!!!! Ó nikdy, tomu se věřit nechce.

salto ( 5. srpna 2015 08:43 )

Putina střelili do břicha?

andorea ( 5. srpna 2015 08:38 )

Vím, že to podle policejních postupů nejde, ale měli ho s tím prostřeleným břichem nechat. Proč zachraňovat takovou zrůdu?

Zobrazit celou diskusi