Ti totiž již v minulosti Blesku prozradili, že se o hrob starají jen oni. „Jednou sem přivezla květiny i Iveta Bartošová, nikdo jiný sem ale nechodí. Umělé květiny mu sem dáváme my,“ řekla před lety jedna ze zaměstnankyň. Zpěvačka se na hrob přišla podívat poprvé a naposledy v roce 2008. „Jen jednou jedinkrát za celou dobu našeho soužití na něj Ivetka nahlas zavzpomínala. A nebylo to zrovna nic hezkého. Nikdy mu neodpustila nevěru, při které ho nachytala v jeho garsonce,“ svěřil deníku Aha! Rychtář.

„Říkala mi, že se nestihli usmířit, protože ho zabil vlak. Strašně ji to trápilo a byl to prvopočátek jejích problémů s nedůvěrou k lidem,“ zavzpomínal Josef Rychtář. Kvůli tomu prý pak Iveta nikdy nedokázala nikomu nic odpustit. „Třeba na vlastní kůži to pocítil i pan Podhůrský, kterému přišla na to, že ji podváděl s exmanželkou, a okamžitě ho vykopla z domu,“ prozradil vdovec zpěvaččino tajemství.

Ve středu ale na hřbitově nebyl k zastižení ani nikdo z místních. Zavzpomínat nepřijel ani zpěvákův syn.

„Za tátu zapálím svíčku, ale na hrob nepůjdu, jsem příliš pracovně vytížen a je to daleko,“ řekl Petr Belhocine (29) žijící v Praze. O tom, kdo je jeho otec, se dozvěděl až po Sepéšiho smrti. Bylo mu dvanáct let.

Fotogalerie
6 fotografií