Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná zlodějka s pistolí v ruce: Z banky si odnesla 100 tisíc

Autor: ljš - 
24. dubna 2015
16:47

Jako Bonnie bez Clyda! Krásná brunetka s postavou modelky chtěla peníze, a tak si pro ně prostě došla. Na šokovanou bankovní úřednici ve Zbýšově na Brněnsku vytáhla pistoli a odnesla si sto tisíc korun v hotovosti.

Krásná zlodějka se na loupež zjevně předem dobře připravila. Vlasy si stáhla do culíku, nasadila velké sluneční brýle a na ruce si natáhla chirurgické rukavice, aby nikde nenechala otisky prstů.
Do banky ve Zbýšově se vydala ve středu krátce po polední přestávce. Z kamerových záběrů je ale jasné, že to žádná profesionálka nebyla. Na chodbě přede dveřmi totiž poměrně dlouho nervózně podupávala. Pak se ale odhodlala, připravila si pistoli a vešla.
Zbraň na překvapenou pokladní z kabelky vytáhla hned za dveřmi a okamžitě začala požadovat peníze. Působila ale ještě vystrašeněji než samotná úřednice. Zbraň v třesoucích se rukou držela po většinu času „na plocho“ a mířila s ní kamsi do rohu. Neustále také kontrolovala, jestli do banky někdo nepřichází.
Pokladní ale nic neriskovala a její požadavky splnila. Dívce předala téměř sto tisíc korun v hotovosti a ta s nimi rychle odešla. Loupež, nad kterou se zřejmě všichni ostřílení zloději chytají za hlavu, tak dívce vyšla.

„Loupící žena byla ve věku od dvaceti do pětadvaceti let, štíhlé postavy, dlouhých tmavých vlasů svázaných do culíku. Na sobě měla modrou bundu, na očích sluneční brýle a na rukou chirurgické rukavice. Byla obutá do sportovních bot a na nohou měla elastické kalhoty, přes rameno dámskou tmavou kabelku. V ruce měla tmavou pistoli,“ popsal dívku policejní mluvčí Bohumil Malášek. Pokud zlodějku poznáváte, kontaktuje linku 158.

Video Krásná zlodějka si z banky ve Zbýšově odnesla sto tisíc. - Policie ČR
Video se připravuje ...

monza ( 25. dubna 2015 08:36 )

Jenže za přepážkou nestojí banka,ale žena na kterou míří pistolí. Možná,že kdyby to byla tvoje máma,už by jsi té "loupežnici" tak nefandil.

prycsvladou ( 25. dubna 2015 07:19 )

no malinko byla vystresovaná ale to by byl každý jinak jí fandím at jí nechytnou,za tu odvahu si to zaslouží a těm zlodějským bankám to chybět nebude.vyberou si to na zbytečných poplatcích na svých klientech

jir.ass ( 25. dubna 2015 01:04 )

Podle tohoto webu je krásný každý, kdo nemá 150kilo nebo není hnus jak ten Krušina. Tedy 99% lidí. A luxusní je vše, na co socky z plesku nemají. Tedy od špekáčků a lístků na tramvaj více... Známe. Bydlím v ulici kde má Blesk kancl. Potkávám je v Albertu a na ulici. Socky co žerou nejlevnější odpadky. Postávaj s igelitkama na ulici, ale před kamerou si hrajou na ...

samatha08 ( 25. dubna 2015 00:21 )

Přesně, jak vi, že je krásná?

zelena.karkulka ( 24. dubna 2015 23:13 )

Až ji zavřou ,bude z ní v titulku ,,andílek,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání