Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manžel neunesl rozvod: Svou ženu v Kladně na ulici postřelil a pobodal

Autor: ljš - 
13. dubna 2015
10:31

Nedokázal se smířit s tím, že si jeho žena (43) našla nového přítele a chtěla se rozvést. Zhrzený manžel si na ni proto časně ráno v Kladně-Rozdělově počkal, když šla do práce, a pokusil se ji zavraždit.

K napadení došlo kolem šesté hodiny ranní v ulici U Vodojemu. Místní slyšeli zoufalé volání napadené ženy o pomoc, záchranku si ale podle dostupných informací dokázala ještě zavolat sama.

Kladenskému deníku se podařilo získat svědectví současného přítele oběti, který potvrdil, že útočníkem je ženin manžel, se kterým je v rozvodovém řízení. Ten svoji manželku čtyřikrát postřelil a pak ji ještě napadl nožem.

Podle svědků se pak ženu snažil dotáhnout ke svému autu, na kterém zůstaly patrné stopy krve. Odvézt se mu ji ale nepodařilo. Sám se pak zřejmě pokusil o sebevraždu, když se nožem pořezal na rukou. Policie ho na místě zadržela.

Žena se svého manžela v posledních měsících velmi bála, protože jí opakovaně vyhrožoval a měl dokonce od policie vyslovený zákaz se k ní přiblížit. Ten pro něj ale zjevně nic neznamenal.

Napadená je nyní ve velmi vážném stavu v kladenské nemocnici.

stokl.roman ( 13. dubna 2015 13:04 )

Tak to ona se k němu teď vrátí

.tigress ( 13. dubna 2015 13:03 )

Zkus chvíli myslet na něco jinýho, než na svoji velkou lásku tetičku vegetu. Nebo si opravdu uženeš tenisový loket, prase jedno

dietr ( 13. dubna 2015 12:14 )

Chtěl si ji odvézt a mumifikovat

vary ( 13. dubna 2015 12:13 )

Už běžím komunistická ježibabo.

antiall ( 13. dubna 2015 11:51 )

 Možná zhrzenej katolík, to je dokud nás smrt nerozdeli a pak to takhle dopadá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání