Symbol slibu lásky, věrnosti a spojení si manželé Vojtkovi vyměnili v červenci roku 2009. „Vím, že je tohle partnerka na celý život, je to ta pravá,“ dušoval se před šesti lety herec.

S novou tváří a bez znaku symbolizujícího svazek herec možná začíná nový život. Pravdou ovšem je, že kroužek nosila hvězda seriálu Všechny moje lásky jen sporadicky. A to kvůli práci. Když ve filmu nebo seriálu hraje nezadaného floutka, musí drahý kov pryč. Aby ho neztratil, odložil ho Roman na dobu neurčitou.

Prsteny fuč a nový doprovod

I když Vojtek dávno zapomněl, kde prsten má, Tereza (34) ho, stejně jako ten zásnubní, naopak nikdy nesundala. Až po oficiálním rozchodu, kdy byla fotografy Blesku zachycena na obědě s dávným přítelem, prstýnky už na levé ruce neměla! A i když už to vypadalo, že po narození syna Benedikta by se Vojtek mohl k rodině vrátit, tímto dávají oba najevo, že důvěra a láska slíbená při obřadu před šesti lety jsou nenávratně pryč.

Na předávání cen TýTý vyrazil Vojtek bez manželky. Sám však nešel, doprovodila ho jiná žena. Že by nový románek? To Vojtek odmítl. „Je to režisérka seriálu Všechny moje lásky. Dostali jsme pozvání od televize Prima, tak jsme tady, celý den jsme točili,“ řekl Vojtek serveru Super.cz.

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové Vincent Navrátil: NaTýTý si přišel najít holku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
8 fotografií