Tonya Graves: Riskantní etuda

Padesátými léty inspirované šaty s krinolínovou, pod lýtko sahající sukní jsou nosné střihem i vytkávaným glamour materiálem, a tudíž volají po mnohem decentnějších střevíčkách, než jsou růžovobílé galanterním květem nepochopitelně vyšperkované taneční lodičky. A ještě víc scestně než boty se jeví jakýsi přehoz kolem krku z tmavého, nejspíš syntetického chlupu. Pětačtyřicetiletá Američanka Tonya zkrátka vystřihla styling, jenž následování hodný není, ale hravostí zaujme. Navíc ona jej svým exotickým zjevem poměrně unese.

Známka: 3

Tonya Graves: Riskantní etuda
Autor: Herminapress.cz

Tereza Zimová: Příliš povyku pro nic

Jedna z řady tuzemských modelek k hvězdám branže nepatří, ale zato tvoří a na trhu nabízí módu zn. Re.Za. Selfish, která si už našla své příznivce. A do kolekce Zimové patří i model elegantně ležérních zavinovacích šatů z lehkého žebrovaného úpletu, jejichž temně šedou plochu nositelka rozsvítila zářivými teniskami a v rámci trendu sloučit neslučitelné přidala metalickou večerní kabelku. Potřebu provokovat, zaujmout, zviditelnit se pak dotáhla prádlová podprsenka v diskutabilně rozhaleném výstřihu.

Známka: 3

Tereza Zimová: Příliš povyku pro nic
Autor: Herminapress.cz

Jana Plodková: Výstřednost k diskuzi

Extravagance puncovala i outfit držitelky Českého lva za hlavní roli ve snímku Protektor, která si časem vysloužila pověst ramínka luxusních kreací se značkou Prada v čele. Tentokrát herečka vsadila na syrově vyznívající, vzpomínku na japonská kimona evokující halenu s efektem roztřepených okrajů, jenž se opakuje i na navrstveném kabátku, bez nějž by kazak vyzněl působivěji. S malým otazníkem je i volba kalhot se spadlým sedem a špičatých, v outfitu poněkud příliš subtilně vyznívajících střevíců.

Známka: 2

Jana Plodková: Výstřednost k diskuzi
Autor: Herminapress.cz

Klára Issová: Nepříliš jasná hra

Křehká exotická bruneta patří k nevelké skvadře hereček, jež dokáží svými kreacemi zaujmout, aniž by atakovaly výstředností, vyzývavou erotičností. Umí zkrátka oděv vynést, dodat mu pečeť osobitosti. Nejinak tomu je i u outfitu založeného na kontrastu mini a maxi délky a také úderném barevném spojení bílé, rumělkové plus černé. K celkovému efektu nahrává i hedvábný buret šatů s hlubokým volánem kolem průkrčníku, jenž bohužel v plášti nevynikne a se sportovními nárameníky, ale ani s roztřepeným koncem sukně příliš stylově neladí.

Známka: 2

Klára Issová: Nepříliš jasná hra
Autor: Herminapress.cz

Simona Krainová: Lehká ruka nenucené elegance

Lehké sako v pánském stylu a s ním splývající, s krajkou nenápadně kombinovaný top z jemného hedvábí. Plus ve stejné barvě vyvedené kalhoty, které čelními rozparky na nohavicích tuto variaci na klasiku se šmrncem koření. Šmrnc má i detail kůže ve všitém pásku kalhot stylově ladícím s širokým punk náramkem. A s citem jsou zvolené i jiné doplňky, jež s nenucenou elegancí pojednaný společenský outfit dotahují – sofistikovaným závěsem na krku a značkovou kabelkou přes hruď počínaje, černobílým dotekem dámských lodiček konče.

Známka: 1

Simona Krainová: Lehká ruka nenucené elegance
Autor: Herminapress.cz

Ivana Chýlková: Standard s puncem charismatu

Dlouhá, s několika materiály si pohrávající tunika, pod ní nohy obepínající jemně lesklé kalhoty a navrch dominanta nad kolena sahajícího kabátku bez fazóny s efektním chlupem. Zajímavě řešené boty ve stylu perek nad kotníky a barevný výkřik psaníčka z měkké kůže. Dámy hodné náušnice a set řetízků na krku. Černá, valéry antracitu a výkřik rudé… Populární herečka nic nového nepředvedla, neexhibovala ve vypůjčených modelech, ale sympaticky připomněla, že i zavedený, několik sezón variovaný styl může osobitě oslovit.

Známka: 1

Ivana Chýlková: Standard s puncem charismatu
Autor: Herminapress.cz