Vojtkovi se objevili na začátku listopadu na premiéře muzikálu Addams Family v Karlíně. Tereza vypadala v červených těsných šatech, v nichž se jí rýsovalo šestiměsíční bříško, úchvatně, Roman zářil jako každý pyšný nastávající otec. Vypadalo to na dokonalé manželské štěstí.

Tereza mi řekla, že teď hodně jí. A já své ženě bezmezně věřím,“ žertoval Vojtek s reportérkou Blesk.cz Markétou Reinischovou o tom, že si těhotenství své manželky vůbec nevšiml. A to nebyl konec jeho vtípků. „My zatím nevíme, kdo je otec. Ale až se narodí, bude se jmenovat Vojtek,“ vtipkoval dál dobře naložený herec. Tereza k tomu přizvukovala, že ona ví, kdo je otec, jen to neřekne.

Video
Video se připravuje ...

Vojtek dítě tajil půl roku, a když se to provalilo, ještě vtipkoval, jestli je vůbec jeho. Teď z těchto srandiček mrazí... Markéta Reinischová, Petr Soukup, Luděk Mazák

S odstupem tří měsíců z tohoto nevinného žertovného rozhovoru mrazí. Vojtek opustil Terezu tři týdny před termínem porodu, ona se zhroutila, skončila na kapačkách a navíc jí lékař předepsal antidepresiva na rozdrásané nervy. Není to bohužel jediná předporodní komplikace, která se u druhorodičky objevila. Miminko se neotočilo do správné porodní polohy hlavičkou dolů, a proto i kvůli tomu, že Tereza stresem zhubla, bude muset rodit císařským řezem. Ještě před měsícem se přitom Vojtek dušoval, že chce být u porodu Tereze oporou. Teď je všechno jinak.

Vojtek v exkluzivním rozhovoru pro Blesk kloudnými slovy svůj nepochopitelný čin nedokázal vysvětlit. Pořád dokola nejasně opakoval, že se necítil vnitřně šťastný. Ale tak snad je chlap, aby svůj pocit osobního štěstí nepovyšoval nad zdraví nenarozeného dítěte a ostatně i manželky, která kvůli jeho kroku prožívá největší zradu svého života...

Herec, kterého diváci a fanoušci měli za jednoho z nejslušnějších z českého showbyznysu, prý vůbec neplánoval, že Tereze oznámí, že ji opouští. Prý to na něj přišlo jedno ráno zničehonic. „Nedával jsem žádné indicie, že bych byl vnitřně nešťastný, ale už delší dobu jsem se trápil, protože můj vnitřní pohled na partnerství se strašně vzdálil tomu, co žiju. Celou dobu jsem se uklidňoval, že bude vše v pořádku, až dostavím dům, až naplánujeme druhé dítě a budeme kompletně celá rodina, až to bude fungovat tak, jak já si to přeju, a budu konečně šťastný. A nebude mi třeba vadit vnitřně to, co mi v tom vztahu vadilo,“ řekl exkluzivně Blesku Vojtek. Celý rozhovor plný těžko uvěřitelných odpovědí a vyhýbavých a vágních vět si přečtěte zde.

Fotogalerie
10 fotografií