Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rychlý zloděj v Přerově: Ukradl auto, než ho řidič stačil obejít!

Rychlý lupič ukradl auto, když ho majitel obcházel!
Rychlý lupič ukradl auto, když ho majitel obcházel!  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: dce - 
3. března 2015
18:17

Opravdu neuvěřitelně drzý byl lupič v Přerově. Svou oběť si vyčíhal na parkovišti před obchodním domem. Když muž z vozu vystoupil a auto obcházel, lupič prostě nasedl dovnitř a ujel. Majitele dokonce vláčel chvíli za vozem!

Celá věc se odehrála v pondělí kolem páté odpolední. Muž vystoupil ze svého Renaultu Thalia a vůz začal obcházet. Když otevřel dveře u spolujezdce, na místo řidiče usedl lupič a nastartoval. 

Když se vůz rozjížděl, jeho majitel se snažil vozu držet. Když ale lupič začal přidávat na rychlosti, radši se pustil. „Neznámý muž odjel s vozidlem ve směru k obci Lýsky. V době krádeže se v autě nacházela taška s osobními doklady majitele. Hodnota odcizeného vozidla byla vyčíslena na 80 tisíc korun,“ uvedla podle serveru Novinky.cz policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Policisté nyní hledají svědky celé události – pachatel je přibližně ve věku 25 let, má asi 185 cm. Je hubený a má krátké světlé vlasy a v době zločinu na sobě měl šusťákové kalhoty (v horní části tmavomodré, v dolní modrohnědé, kostkované). 

Zobrazit celou diskusi