Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zvrácení teroristé z ISIS: Matku nechali sníst kusy popraveného syna!

Autor: shp - 
2. března 2015
15:44

Podlost, zákeřnost a zvrácenost nechutných radikálů z ISIS nezná mezí. Brit Yasir Abdulla odcestoval ze své vlasti do Iráku, aby se připojil ke Kurdům a postavil se hrdlořezům z ISIS. Stal se svědkem nehorázné krutosti teroristů. Jak sám vypověděl, matku popraveného vězně teroristé nakrmili jejím vlastním synem.

Když se Abdulla vrátil z Iráku do vlasti, vypověděl o zvěrstvech, která spatřil na vlastní oči, když bojoval po boku Kurdů a Pašmergských jednotek.

Vypověděl o hrůzách, které prožila kurdská matka, jejíhož syna zatkli v Mosulu. Ona na vlastní pěst vyrazila za teroristy a dožadovala se, aby se s ním setkala. „Byla odhodlaná najít svého syna a zamířila na velitelství ISIS a ptala se, zda ho může vidět,“ vypověděl Abdulla deníku Sun.

Muži z ISIS jí řekli, aby se posadila, protože dlouho cestovala, a měla by se najíst předtím, než ji zavedou za jejím synem,“ pokračoval. Unavená žena souhlasila. „Přinesli jí šálky čaje a nakrmili ji vařeným masem, rýží a polévkou. Myslela si, že jsou na ni hodní,“ dodal bojovník. Nicméně nebyli. Vše byla zvrácená hra.

Abdulla vysvětlil: „Ale oni ho zabili, nasekali ho a poté, co se zeptala, jestli ho může vidět, se rozesmáli a prohlásili: Právě jsi ho snědla!“ Teroristé z ISIS se prostě neštítí ničeho.

kat-tom ( 2. března 2015 21:06 )

 To si snad někdo musí vymýšlet ... je možný, že by ten jejich Alláh dopouštěl tyto zvěrstva?

taktone ( 2. března 2015 18:24 )

Islám je zvrácené náboženství mělo by se zakázat

.pepen. ( 2. března 2015 17:41 )

trubku dne vyhrává vaša jastana

.pepen. ( 2. března 2015 17:38 )

kozrz*kobyla*pizducha*fotrpjotr*repoles* s jednoho semene

.pepen. ( 2. března 2015 17:37 )

Zobrazit celou diskusi