Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kočka zesnulého Karla Lagerfelda (†85): Chtěl se s ní oženit, teď bude dědit!

/
  • Kočka zesnulého Karla Lagerfelda (†85): Chtěl se s ní oženit, teď bude dědit!
    20. února 2019 ● 10:45

    Má vlastního bodyguarda, chůvu, a dokonce i kuchaře. Řeč je o kočce Choupette, kterou zesnulý módní návrhář Karl Lagerfeld (†85) miloval nadevše! Už za jeho života žila v takovém přepychu, o kterém se většině lidí ani nesní! Ani po jeho smrti se asi nebude mít špatně...

  • 1.

    Zamilovaný Lagerfeld

    „Na prvním místě je Choupette, na druhém je také Choupette. Na třetím pak já… Nikdy jsem si nemyslel, že bych se mohl tak zamilovat,“ vyznal se kdysi ze své lásky k čtyřnohému mazlíčkovi Lagerfeld.

    Pro svou číču dokonce uspořádal návrhář i obrovskou party v Berlíně. Důvodem bylo to, že dostala svou první práci – jako hvězda se objevila v reklamě na auto Opel Corsa. A ač je to k nevíře, Choupette dokonce „napsala“ i svou vlastní biografii, kde vypráví, jaký život vedla po boku Lagerfelda. Ten svou kočku miloval natolik, že za ni utrácel balík a dopřával jí jen to nejlepší.

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram

  • 2.

    Žřela jen ze stříbra

    „Choupette je naprosto zkažená dáma,“ přiznával rád Lagerfeld. Jeho micka totiž jedla zásadně ze stříbrných misek a měla k dispozici i vlastního kuchaře. Její nejoblíbenější pochoutka? Krevety!

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram
  • 3.

    Deníček na netu

    Na twitteru Lagerfeldovu kočku, která má na internetu svůj deníček, sleduje přes 49 tisíc lidí a na instagramu 129 tisíc. Na facebooku má přes 45 tisíc fanoušků. Ostatně po smrti jejího majitele dostává Choupette na sociálních sítích i kondolence. „Tolik mě mrzí tvoje ztráta, Choupette!" shodují se uživatelé.

    Na Twitteru jí sleduje přes 45 tisíc lidí, na Instagramu přes 40 tisíc a na Facebooku má přes 30 tisíc „přátel“.
    Autor: Instagram
  • 4.

    Hvězda v reklamě

    Choupette také svému páníčkovi kdysi zapózovala při focení ke své první reklamní kampani (na Opel Corsa). Projevila se jako celebrita první třídy!

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram
  • 5.

    Má svůj iPad

    Některé kočky si hrají s klubíčkem nebo chytají myši, ne tak Choupette! Ta chytá jedině dobré internetové připojení, aby si mohla na iPadu zahrát hru. Nejraději prý „paří“ Angry Birds.

    Některé kočky si hrají s klubíčkem nebo chytají myši, ne tak Choupette! Ta chytá jedině dobré internetové připojení, aby si mohla na iPadu zahrát hru. Nejraději prý „paří“ Angry Birds.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Vlastní chůva

    O bílou krasavici se během Lagerfeldova života ve dne v noci starala její chůva Françoise. Snad ji neopustí ani v těchto těžkých chvílích.

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram

  • 7.

    Napsala biografii

    Ano, kočky sice neumí psát, to ale Choupette nezabránilo ve vydání vlastní biografie. Jmenuje se „Choupette. Ze života kočky po boku Karla Lagerfelda“. Na pultech se objevila už v roce 2014, bohužel české vydání se nám nepodařilo najít.

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram

  • 8.

    Hlídá ji bodyguard

    Aby se kočce nic nestalo, má svého vlastního osobního strážce. Je jím bodyguard Sébastien Jondea, který na ni dohlíží. Celebrity jako Choupette zkrátka musí být opatrné...

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram

  • 9.

    Létá stylově

    Pokud jde o přepravu, Choupette vždy létala výhradně soukromým tryskáčem. Při tom si spokojeně hoví v luxusní tašce od Louise Vuittona.

    Kočka Karla Lagerfelda Choupette
    Autor: Instagram

  • 10.

    Svatba

    Známý návrhář také za života přemýšlel nad tím, že by si jediného tvora, který s ním vydržel pod jednou střechou, rád vzal. „Mně chybí možnost uzavření sňatku mezi lidmi a zvířaty. Nikdy jsem si nemyslel, že bych se takto zamiloval do kočky. Ano, tu bych si vzal," přiznal. Na obřad ale snad nikdy nedošlo.

    Kočka Choupette módního návrháře Karla Lagerfedla si žije v takovém přepychu, o kterém se většině lidí ani nesnilo!
    Autor: Instagram

  • 11.

    Dědička

    Ovšem Choupette nemusí mrzet, že se nestala páníčkovou »manželkou«. Dědit prý bude i tak! Karl se totiž postaral o to, aby byla v závěti jako jedna z jeho dědiců. Jistě k ní byl velmi štědrý... Kromě toho si přál, aby popel zvířete byl pochován na stejném místě, jako ten jeho. Nezbývá než doufat, že teprve až poté, co kočička zemře přirozenou smrtí.

    Kočka Karla Lagerfelda
    Autor: Twitter.com

    Fotogalerie
    42 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

illyria: Já bych si tu micinu klidně vzala, pokud by jí nikdo nechtěl

(20. 02. 2019 18:14)

ivoadler: Lagerfeld! Tenhle pán svou existencí dokazoval, jak je potřebná definice manželství. Představa Lagerfelda s chotí Choupette je velice úsměvná!

(20. 02. 2019 12:39)

mbmb: pepen vyborne je videt ze lidem z tech velkych penez preskoci v hlave ,tenhle neni sam i Plekanec Safarova, sam debil

(20. 02. 2019 11:41)

tgbb.: Mám profil na Facebooku, ale návrhy přátelství mažu. Tuhle bych si přidal.

(09. 02. 2015 08:08)

pepen: Karel je tak trochu šílený.....Kdyby pár peněz věnoval charitě i na chudé děti-udělal by velice dobře!!!!!!

(09. 02. 2015 07:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy