V roce 2007 se milionář Michal Červín zúčastnil reality show Vem si mě!, ve které se ho snažilo ulovit dvacet vdavekchtivých slečen. Jednou z nich byla i Barbara Kautmanová, kterou si nakonec vybral.

Během soutěže ji přivedl k oltáři, kde mu ale Barbara řekla: „Ne!“ Možná už tehdy tušila, že s Červínem nebude vše v pořádku. Přesto se s ním však rozhodla chodit a jejich vztah vyústil v narození dcerky Rozárky.

Když jí ale bylo sedm měsíců, jejich vztah zkrachoval. „Jsem ráda, že to skončilo,“ říkala tehdy Barbara. Červín se poté pořádně vybarvil. Své expartnerce neplatil alimenty a o dceru se prakticky nezajímal.

Dluh za alimenty se nakonec loni vyšplhal na závratné číslo. „Celkem už nám dluží čtvrt milionu korun,“ přiznala Barbara Blesku. Rozhodla se s ním proto soudit.

Červínovi tehdy začalo téct do bot. Byl obviněn z podvodů ve výši 22 milionů korun. Za ty ho soud loni nakonec poslal do vězení. Červín ale pláchl, spekulovalo se, že do Thajska.

To se teď potvrdilo. Někdejší hvězdu reality show dopadli v Bangkoku lovci lebek. Po roce tak konečně putoval za mříže. Chudák Barbara ale z dlužných peněz stále neviděla ani floka.

Fotogalerie
20 fotografií