9:00 - Scházíme se v redakci Blesku, abychom naplánovali, co všechno musíme za celý den stihnout. Zjišťujeme, že nuda nám rozhodně nehrozí!

Finalistky České Miss přicházejí do redakce Blesku.
Autor: Herminapress.cz

10:00 - Naše první cesta vede do Hudebního divadla v Karlíně, kde dívky čeká zkoušení plavek pro finálový večer. Bikiny s leopardím vzorem jsou skutečně úsporné. „Nejenom že v nich nic neschováme, ještě budeme muset zamakat v posilovně,“ úpěly dívky a první fotky v plavkách posílaly svým partnerům.

Zkoušení plavek pro finálový večer České Miss.
Autor: Herminapress.cz

12:30 - Z plavek rovnou do šatů. A ty jsou zatraceně sexy! Ve flitrovaných mini dívky v sobotu večer vystřihnou ukázkové taneční číslo. „Nádherně se lesknou a jsou opravdu hříšně krátké,“ pochvalovaly si. Šaty projdou ještě několika úpravami kostýmní výtvarnice Zuzany Strakové, některé přímo na tělech modelek.

Z plavek rovnou do šatů. A ty jsou zatraceně sexy!
Autor: Herminapress.cz

14:10 - Čas běží a my nabíráme zpoždění. Do kadeřnictví Franck Provost přicházíme s desetiminutovým zdržením. Dívky se tu dočkají krásných účesů. Stejné jim kadeřnice vytvoří i na sobotní finálový večer. „Je to krásný pocit vědět, že se o vás starají ti nejlepší kadeřníci v republice. Nechaly jsme si poradit, ale zároveň jsme si mohly samy říct, v čem se cítíme nejlépe.“

Missky se v kadeřnictví Franck Provost dočkají krásných účesů. Stejné jim kadeřnice vytvoří i na sobotní finálový večer.
Autor: Herminapress.cz

17:30 - To je nádhera! Z večerních šatů, které obléknou v samém závěru show, byly krásky nadšeny. „Ceny šatů se pohybují od sta do dvou set padesáti tisíc korun. Záleží na množství zdobení,“ šokovala kostýmní výtvarnice Zuzana Straková. Autorkou šatů je sicilská návrhářka Anna Molinari.

To je nádhera! Z večerních šatů, které obléknou v samém závěru show, byly finalistky České Miss nadšeny.
Autor: Herminapress.cz

19:00 - Z luxusního butiku v Pařížské se vydáváme do tělocvičny v OC Harfa a přepychové šaty měníme za sportovní oblečení. Začíná dvouhodinová zkouška choreografie!

ČTENÁŘI, POZOR, MÁTE JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST! ZVOLTE BLESK ČESKOU MISS EARTH 2014! HLASUJTE ZDE>>>

Video
Video se připravuje ...

Kočky z České Miss: Nácvik promenády v plavkách! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Velká večerní České Miss! Co róba, to statisíce! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Dvouhodinová zkouška choreografie finalistek České Miss.
Autor: Herminapress.cz