Proboha, co se to tam dělo. Tak asi takhle reagují všichni, kteří se zúčastnili otevření nové kliniky plastické chirurgie, jehož tváří je právě Simona Krainová. Záměrem této párty bylo přilákat co nejvíce klientů, kteří by byli ochotní podstoupit plastickou operaci.

A právě české modelky se propůjčily k této propagaci. Krainová si nechala na hlavu natáhnout gumový pytel, ve kterém chtěla dokázat, že se ženy chirurgických úprav obličeje bát nemusí. Jenže při pohledu na ni se akorát tak vystrašily a utekly.

K podobným nepochopitelným kreacím se propůjčila také Iva Kubelková, která se nasoukala do vesmírných šatů se zlatými punčochami a od falešného lékaře si nechala „odstříhnout přebytečný tuk“ na nohou.

Petru Minářovou, která se vyzbrojila hlubokým dekoltem a rozparkem sahajícím až k pupíku, naopak lehce „přiškrtili“, když jí balili krk do igelitového krunýře.

A na závěr nemohla chybět hanbatice Petra Fatlýnová, která se před publikem jak jinak než svlékla. Tentokrát se však snažila být krapet cudnější, a tak si své silikony zakryla pažemi.

Tahle bizarní party těžce konkuruje i italské roadmovie Džambulka!

Fotogalerie
17 fotografií