Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvák Pachman obětí stalkingu: Jsi krysa, co chcípne! Psala mu fanynka

Hudebník a spisovatel Richard Pachman se stal obětí tvrdého stalkingu ze strany své fanynky
Hudebník a spisovatel Richard Pachman se stal obětí tvrdého stalkingu ze strany své fanynky  (Autor: Blesk - Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
8. dubna 2013
21:01

Otřesný stalking od své fanynky snášel čtyři roky zpěvák a spisovatel Richard Pachman (46). Dostával od ní stovky esemesek a mailů. Oba se včera setkali u soudu v Ostravě. Ani zde Renata G. (32) se svými důvěrnostmi nepřestala.

Žena věděla o každém umělcově kroku. Když havarovala jeho matka, napsala mu, že skončí jako kripl na káře. „Když mi umřel pes, dostal jsem zprávu: Chcípla ti čtyřnohá zrůda, až ti chcípne další, uděláme guláš. Jel jsem na výlet do Paříže a záhy mně přišlo, ať tam chcípnu,“ vzpomínal Richard Pachman.

Na policii se muž obrátil až poté, když útoky začaly směřovat vůči jeho rodině. Nejvíce byl pak v šoku z toho, koho policie ze stalkingu obvinila. Renata G. byla totiž jeho fanynkou, se kterou si občas dopisoval. Dokonce mu pořizovala záznamy koncertů a společně se svojí matkou mu pekly 
a posílaly buchty.

Hlídala ho policie

Pachmanovy koncerty 
kvůli hrozbám výbuchů musela hlídat i policie. Podle žalobce byly útoky technicky velmi propracované. Autorka hanopisů se dokázala dostat i přes hesla do 
e-mailových schránek a vydávala se 
i za muže.

„Richarde, vždyť to není pravda,“ oslovila žena včera důvěrně Richarda Pachmana i během procesu, až ji musela soudkyně napomenout.

Kdo je Richard Pachman

Fanoušci ho přezdívají český Vangelis. Je spisovatelem, malířem, zpěvákem a zejména skladatelem, který se věnuje syntetizátorové, ezoterické a meditační hudbě. Je rovněž autorem muzikálu Babička
a jeho skladby se hrají na Křižíkově fontáně v Praze.

girasole. ( 9. dubna 2013 08:54 )

itartas ( 9. dubna 2013 08:54 )

má blbej koníček

itartas ( 9. dubna 2013 08:53 )

itartas ( 9. dubna 2013 08:53 )

jity ( 8. dubna 2013 23:18 )

Zkrátka to byla nějaká střelená krav.ka, potřebovala by pořádně zapřáhnout a makat od rána do večera a oni by ji ty roupy přešly.

Zobrazit celou diskusi