modelka Julie Zugarová (26) - ANO

Když se sblížíte s nějakým člověkem více, než je třeba, tak je to nevěra. Mě můj partner nikdy nepodvedl a ani já jeho. Kdyby se mi to přihodilo, tak bych si to asi nechala vysvětlit a podle toho bych se zachovala.

hudebník Bořek Slezáček (45) - ANO

Když se líbám s někým já, tak to nevěra není, a když se líbá s někým moje přítelkyně, tak to nevěra je. Kdybych přistihl svou přítelkyni opilou, jak se líbá s někým jiným, tak bych dal tomu frajerovi přes hubu a ji bych vynadal.

moderátorka Eva Decastelo (34) - ANO

Zažila jsem mnohokrát, že se partner líbal s někým jiným, ale naštěstí můj manžel to nikdy neudělal. Proto je to můj manžel a máme spolu dvě děti.

herec Jiří Pomeje (48) - ANO

Kdybych viděl partnerku líbat se francouzsky s někým jiným, tak to vnímám jako nevěru a myslím si, že partnerka by to brala stejně. Ani kdyby byla opilá a někdo ji svedl, tak ji doma nechci.

moderátorka Mahulena Bočanová (45) - ANO

Samozřejmě že je! A zásadní. Líbání je alespoň u mě projev nejhlubšího citu. I sex samotný se dá praktikovat bez lásky a odevzdanosti partnerovi, ale líbání nikdy.

Názor odborníka
sexuolog Radim Uzel (72) - NE

„Líbání samozřejmě není nevěra. Líbají se státníci na letišti a Zeman líbá svoji dceru, tak nevím, proč by to měla být nevěra. No a francouzské líbání taky ne. To může člověk jenom trénovat a nemusí to nic znamenat.“

Fotogalerie
11 fotografií