"Podle prvních informací se mělo během probíhajícího vystoupení utrhnout lano s jedním z herců. Ten pak spadl do prvních řad a v publiku zranil nejméně jednoho člověka," potvrdila pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová a dodala, že nehodu přímo na místě vyšetřuje policie.

Server tn.cz pak odhalil, že šlo o herce a zpěváka Jana Kříže, protagonistu hlavní role, tedy samotného Robina Hooda.

Alternuje v ní Tomáše Savku, zpěváka známého ze SuperStar. Dnes však neměl šťastný den. Pád z několikametrové výšky si vyžádal Křížův převoz do nemocnice, kam zamířili i další zranění. Celkem by se mělo jednat o čtyři lidi s lehkými a středními zraněními.

A to včetně šestiletého chlapce, který byl na představení s babičkou. Utrpěl zranění hlavy poté, co ho udeřil ocelový hák, jenž spadl mezi diváky spolu s hercem.

Kříž byl podle mluvčího divadla Jaroslava Panenky při vědomí, a tak mluvčí doufá, že hercův stav není příliš vážný. "Lano bylo umístěno nad uličkou, takže diváci utrpěli spíše leknutí a šok," dodal. Ani policejní vyšetřování pak nenarušilo další divadelní program - večer se uskutečnilo další představení v hlavní roli se Savkou. 

Fotogalerie
4 fotografie