Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Největší zbraní žen je bujný dekolt. Mesarošová i Zugarová to ví!

21. července 2012 | 12:15

"Nojo, já bejt ženská, tak to mám všechno jednodušší," slýcháme často z úst našich milovaných mužů. I oni jsou si totiž vědomi našich (velkých) ženských zbraní, jakými jsou naše přednosti.

Ženy přistoupily na mužskou hru s jejich snadno ošálitelnými smysly a začaly masově využívat jednu ze svých nejsilnější zbraní – vyzývavý dekolt. Ten používají v každodenních situacích na pracovišti, na úřadech i v soukromí. Každá sedmá žena přitom poodhalí svůj dekolt před šéfem, když žádá o povýšení či zvýšení platu.

Hezčí než kamarádka

Ženy jsou ale tak trochu potvory, jelikož z britského průzkumu vyplynulo, že se nezdráhají trochu "přezářit" i kamarádku jako nevěstu na její vlastní svatbě, když vědí, že jejich dekolt strhne větší pozornost. Z průzkumu také vzešel fakt že šanci stát se takovým poutačem mužských očí na cizí svatbě nepromarní každá desátá žena.

Nejznámější "prsatky"

Jednou z nejznámějších (a nejprsatějších) celebrit ženského showbussinesu je i modelka Dominika Mesarošová. Tato krátkovlasá blondýnka se chlubí ňadry velikosti pět a o 40 let starším milencem, který na svém kontě střádá pěkné miliony. Rozešli se, ale prý jsou už zase spolu.

Další známou prsaticí je pak Julie Zugarová, kterou proslavily obří vnady velikosti šest! Finalistka České Miss 2009 se zřejmě úplně zbláznila a kudy chodí, tudy prohalšuje, že by chtěla dokonce sedmičky!

Prsa v baru i na prvním rande!

Běžné je pak využívání dekoltu v barech a klubech, kde polovina dívek a žen vždy používá své odhalující se poprsí či bujný dekolt k přednostnímu odbavení. Třetina dívek a mladých žen považuje dekolt a poprsí za největší devizu na prvním rande a taky ji náležitě představuje potenciálnímu partnerovi.

„Ukazování dekoltu je naším ztělesněním a zmocněním,“ míní Martina Alexanderová ze společnosti Wonderbra, která průzkum provedla.

Nejsilnější ženská zbraň? Dekolt!
Autor: Profimedia.cz

Autor: Famous.cz, Kema