Snad každý si ještě pamatuje na slavný seriál Pobřežní hlídka, na krásné kalifornské pláže, půvabná těla dívek coby záchranářek a statné plavčíky. Jednou z nich byla i v devadesátých letech americká herečka Nicole Eggert, která v seriálu plném červených plavek ztvárnila Summer Quinn (série z let 1992-1994).

Ale od dob, co její vnadná a krásná postava byla snem mnoha mužů, už uběhlo hodně vody. Nedávno na zahradní párty, kterou pořádala ve svém domě v Los Angeles k oslavě brzkého narození své druhé dcery, naprosto šokovala přátele svojí značnou nadváhou.

Objevila se tam v džínových kraťasech a tílku, a tak její nabitá kila nešla přehlédnout. "Jako hostitelka byla úžasná ale naprosto mě překvapila svým vzhledem," prozradil jeden z účastníků oslavy.

Na těhotenství nadváhu nesvádí

Nicole nedávno vystoupila v pořadu Celebrity Fit Club, kde se svěřila, že za její nadváhu nemůže jen těhotenství. Trpěla jí už delší dobu před ním. Prozradila také, že po porodu dcery bude dělat vše proto, aby se dostala k původní velikosti.

Herečku čeká porod dcery už příští měsíc. Nezbývá než doufat, že vše proběhne bez komplikací a brzy z ní opět bude sexy blondýnka.